Bár trollokkal igyekszem egyre kevesebbet beszélgetni, most kivételt teszek: 80 óta karogsz hogy jajjj, aztán volt 170 is és most is több mint 80. Tudod részvényt itt még te is (!) azért veszel hogy haszonnal tudd eladni. Szóval hanyagolj az álszent és hangulatkelto beirasaiddal. Csa!
elnézésedet kérem, amiért válaszoltam, kicsit úgy tűnt, személyeskedsz velem csak még mindig nem értem, miért nem az est topikba írsz , ha a papírral kapcsolatban van meglátásod
10 est topikot nem olvasok, nem érdekel a sztori egyáltalán, de ha egy ember van, aki elgondozik rajta, már megérte... Nem te leszel, azt látom.. Leves....
azzal tisztában tetszik lenni nagyasszony drága, hogy estesek tömegeit haragítja magára? mert engem nem érdekel, de miért nem tetszik olyan bátor lenni, hogy az est-topikba irogat? miért nekem? :) ja, ahhoz bátorság is kéne, mi? :)
Maradjunk annyiban, hogy inkább úgy működik, hogy a bennfentes a nyakatokba tömi 100 Ft fölött és esze ágában sincs visszavenni, hanem nyomdáz magának 78 filléren és kezdi előlről... A “faszkalap” pedig az, aki ezt beszopja, hogy a kocsmai szóhasználatoddal éljek...
na, elmondom, hogy működik "f@szkalap" bennfentes bejelenti, hogy eladott x%-ot a kisbüfik eladnak "f@szkalap" bennfentes visszaveszi a kisbüfiktől aztán "híreznek" és "f@szkalap " bennfentes röhög egyet
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)