na végre valami életjel a futurban: kaptam 109.2, és 109-en 2-2 K-t, és 108.4-en először 1687 darabot, aztán még 565 darabot, ez kb 2500 darab ------ és most végre kiment belőle 4K 111.8-on
Amikor a másik topikban elgurult a gyógyszer, Zsoltee hívta Évát, hogy ide nyugodtan írhat, ezért felesleges saját topikot nyitnia. Ennyi a történet. Engem speciel nem zavar, ahogy Éva leírja a kereskedését, azok sokkal jobban, akik csak azért írnak ide, hogy "fikázzák".
Én miért nyitnék topikot? Valamit félreértettél. Azért kérdeztem, hogy miért nem nyit sajátot, mert írta, hogy valamelyik topikban ellehetetlenítették, meg mindenhol jönnek a támadók. Feltételezem, hogy egy saját topikban ez egyrészt másképp lenne, másrészt ő kontrollálhatná. Engem nem zavarnak a bejegyzései.
valamelyik papírról vélemény? ja, az nincs tanulságos fazon vagy a "gyűlöletkeltés mestere avagy a mesterséges gyűlöletkeltés sikertelensége" elképzelem, mennyire sikertelen vagy minden másban a szerencsétleneket inkább nem illik bántani, megeszi őket így is az irigység ....
ja, Éva rajongóknak: írjátok be, hogy zeller a "keresés a fórumban" mezőbe, majd jelöljétek be a "hozzászólások közt" keresést, és olvasgassatok a találatok között :) gondolom, ennyien nem tévedhetnek Évike megítélésében :) befejeztem, csak ezt még be akartam írni.
szerintem jól eldöntöttem, hogy "rászabadítom" a nagy pénzem egy részét futurra ha ez megtörténik, 40 forintig bírnám az árfolyamesést:) de arra nem lesz szükség szerintem richter úgyis egy bődületes tévesztés egyelőre, 5060-tól van már 4950-ig, nem vettem 4900-on, richter-topikban bubu jelezte, hogy van egy 4700-4760-as vételi szint, megvárom, lealázzák-e addig nincs más ötletem, mint futur ---- kispapírra
Azt gondolom, hogy mindenki várja majd szépen sorban a híreket benne. Engem a napi kereskedés nem érdekel benne úgy sem. Azért a pénteki utolsó fél órás eladó elég nagy marha volt, nincs sok érzéke a tőzsdéhez.
eldöntötted, hogy provokálni fogsz? mais, mint mindig? na nyomjad...... értelmes hozzászólásod volt már a beírásaid közt? személyeskedés nélküli, papírokról szóló volt már?
abban is biztos vagyok, hogy pár százezer forintos tőkével is lehet nyerőket kihozni naponta, ha valaki bevállalja a kockázatot nyílván kevesebbet és arányosabbat a tőkéhez képest de aki csak siránkozik, annak nem fog naponta gyarapodni a számlája
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)