magyarul a kisbüfikre szórják a filléres papírt, mert kap helyette másikat. Csodás tényleg. Olvasom, már a Telenor is jön. Csoda egy papír ez. Megfogadtam Vajna halála után, ha lesz még 1x 170Ft, eladom, még egyszer nem nézem végig 80ig. Poziból.
Pappnak mi köze a kötelező vételihez? Piacra szórta, nem otc tették ide-oda. Ha meg azért adta, mert kap helyette úgyis fillérest, az ugyanaz, mintha a filléres nyomdát szórnák a piacra, tehát a kisbüfik pénzéből építik a céget. Hát egyik se pozitív üzenet.
Ez az orbitális mennyisegu omlenges, na az a qrva sok. Alig gyoztem atgorgetni :D Neztem is, miert volt ilyen kezelheto eddig ez a topic, aztan felfedeztem a 15 paradicsomi okot ;)
Szerintem az csak a darabszám miatt fontos. El kell kerülni a kötelező vételit. De úgysem fogják megérteni úgyhogy mindegy. Úgy tudom ősszel érik a gyümölcs abban a régióban is.
még nem túl "haladós", átlagban napi 60 ezer és 170 ezer közt keresek így, de nem engedem elszállni az agyam , nem kötök őrült módon plusz: legalább 8 papírban vagyok jelen, napi kötésekkel tehát: nincs őrjöngés
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)