A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
úúúútálom.
mostanában sokszor már be se lépek, mert nincs kedvem előbányászni - ha meg egy másik helyiségben van, még dühös is leszek, és szidom őket, mert kötelezővé tették...
figyu, a múltkor elbénáztam, tegnap újra próbáltam, nem ment
felhívtam őket, nagyon kedves, segítőkész volt a fiatalember, aktiváltuk, lépésről-lépésre megvárta míg végigcsinálom
itt is megköszönöm neki nyilvánosság előtt
én nem írtam semmit, csak annyit, hogy "próba-utalás"
mindenkinek egy meghatározott keler-számlaszáma van, így nem kell ügyfélszámokkal szarozni.
és ráadásul most már csak T+1 napos az elszámolás, mint egy síma GIRO-átutalás.
Egyik ismerősömnek okt 26.-án küldtek egy e-mail-t, amelyben közlik, hogy nov 1.-től csak digipassal tud belépni, amit nem sokára meg fog kapni postán.
Nemtudom, KBC-nél ez a normális ügymenet? Ez az időben tájékoztatás?
Még szerencse, hogy "Számítanak a véleményünkre!"
Nekem elég rossz a véleményem róluk. Egyre rosszabb. A szolgáltatásuk színvonala nem javuló, hanem folyamatosan romló. Olyan érzésem van, hogy tudatosan el akarják üldözni az ügyfeleket.
Ha tényleg kíváncsiak rá, ez a véleményem.
Ha KBC felé utalsz akkor az ügyfélszámodat írd a közleményrovatba a neveddel együtt, ha a KBC ből utalsz akkor nem kell semmi hiszen csak saját bankszámládra tudsz visszautalni tőlük..................
Volt egy levél váltásom a KBC-vel, a közvéleménykutatás eredményéről, sajna semmi konkrétum, kis reménysugár.
"
Tisztelt Cím!
A fenti közvéleménykutatás óta eltelt pár hónap, és kíváncsian várom az eredményeket.
Lehet tudni valami biztatót a közeljövővel kapcsolatban Pl: kereskedés külföldi piacok részvényeivel, devizakereskedelem az Equitas rendszerében.
Köszönettel, egy fehasználó
Válasz:
Kedves Felhasználó!
A felmérés eredményei nem nyilvánosak, ezért sajnos nem tudjuk Önnek elküldeni. Csatoltam viszont egy nemrég megjelent hirdetésünket, ami egy kis részletet elárul abból, hogy milyen válaszok születtek. Nagyon köszönjük, hogy kitöltötte a kérdőívünket és hogy ilyen figyelemmel kíséri a munkánkat. Nagyon komolyan vesszük azokat az ügyféligényeket, amelyek a felmérés eredményeiben tükröződnek, ezért gőzerővel zajlik a munka a külföldi befektetési termékek bevezetésével kapcsolatban.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link