A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
ó, milyen rendes ez a kbc, hogy még antivírus-védelmet is nyújt! Hát el is alélok mindjárt.
Azt fel sem tételezi, hogy az ügyfélnek van tűzfala / vírusirtója?
A windózom valódiságát nem akarja ellenőrizni? A netszolgáltatómat nem akarja külön ellenőrizni? Alkoholszondát nem kell fújnom, mielőtt belépek?
Mondom, tök kedves tőlük, hogy van ilyen, de a választás lehetőségét minimum illendő lenne felkínálniuk, hogy kérem-e.
Nem a belépésemet kéne szigorítaniuk, hanem azt, hogy miután beléptem, a csatorna biztonságos marad, ennyi.
Amúgy meg bekaphatják ezzel az ügyfélbarát hozzáállással.
Nem vagyok nagy szakértője a dolognak. de pl az erste portfolio rendszerébe való belépéskor kapott telefonos kód is csak pár percig él..
És a telefon ugyebár mindig velünk van..és egy darab..
..akkor is, ha 5 számláras akarsz belépni..
Nen kötekedek..csak értetlenkedek és bosszankodom..
Telefonon kapott kód esetén nem is panaszkodnék..
Nem járna külön kellemetlenséggel.
De igen biztonságosabb, mert a generált kód csak rövid ideig él. Egyébként vannak kódismétlések. A cél a "keylogger"-ek elleni védelem (vírus, ami megjegyzi a lenyomott billentyűket és az eredményt elküldi valahová valakinek aki majd helyetted felhasználja a saját vagyona gyarapítása érdekében).
A gombjai állnak ki. Beleapplikáltam a pénztárcámba, az igazolványaim közé, mert azt jó eséllyel nem hagyom el...
A többi kütyü nem létfontosság, ez meg az. Nem hiszem el, hogy egy kütyü, ami 4 jegyű pinkódból generál másik kódot, bármivel is biztonságosabb, mint egy olyan kód, amit csak én tudok...
Fecókám, ugyanez volt a bajom nekem is az egész Digipassos baromság bevezetésével. Én is több helyszínről szoktam belépni, sokszor mobilról, ha úton vagyok egész nap, stb-stb, és ezt a vackot állandóan magadnál kell tartani. Ha elfelejted vagy otthagyod valahol, fakabát. :(
Hót halál felesleges dolog az egész, eddig is tudott vigyázni mindenki a számlájára, ez csak egy felesleges bonyolítás.
Ha valaki megszerzi a kütyüt a pinkódjával együtt, ugyan ott vagyunk, ahol a part szakad.
NA jó, tényleg nincs. De van helyette mobilom, PDA-m, mp3-lejátszóm, fülhallgatóm, fülhallgató adapterem, pendrájvom, időnként memóriakártyáim, sőt, időnként notebook (bár azt általában lusta vagyok cipelni). Erre rámsóznak még egy kütyüt, aminek ráadásul kiállnak a gombjai, mert úgy több helyet foglal. hát kapják be...
Hát nem ezt fújom én is ?!!!
..Pedig Neked (gondolom) se karkötőd, se fülbevalód nincs...
Övekről, és szempillaspirálról már nem is beszélek
Nincs egyenjogúság..:-(
Amit én általában nem is bánok :-))
Én is járkálok ide-oda. Már jó ideje használom a digipass-t. Eddig soha, tehát mégegyszer: soha nem felejtettem el. Lehet, hogy túlságosan a tőzsde jár az agyamban, és bennem van a hiba :-)))
Én már több mint 2hónapja használom, mert gondoltam kipróbálom egyszer(még szeptember elején aztán mikor beléptem vele, utána már többé nem fogadta el az addig évekig használt jelszómat csak a digipasst) így én már jó két hónapja kénytelen vagyok a digipasst használni. Persze jó meg minden, én ott szívom meg, hogy mikor megyek dolgozni, elfelejtem reggel magammal vinni és a melóba jut eszembe, hogy otthonmaradt, de van ez fordítva is, hogy a munkahelyről felejtem el hazahozni a digipasst és itthon reggel mikor lépnék be, látom nincs is itthon.. roppant idegesítő. Ezt úgy tudnám kiküszöbölni ha lehetne 2 digipasst használni 1 számlához, így lenne egy állandó itthon, meg egy állandó a munkahelyen és kész, máshol úgysem petizek. S akkor lenne mind a két helyen egy, és nem kéne rettegni attól, hogy nálam van-e!:) Írok is hátha lehetséges.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link