A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
háát, aki azt állítja, hogy a Kbc-nél nincsenek működési gondok, az vagy nem használja napiszinten a kereskedési rendszereit, vagy sunyi hazudozó (és akkor sincs felmentve ha konkrétan Kbc alkalmazott, vagy ők fizetik)... ÉN HASZNÁL(NI) próbálom aktívan a rendszereiket, de nem működnek, átlagosan a megbízások 20-25%-val gond van, konkrét, többször megtörtént esetek: 1. "Véletlenül" TÖRÖLTÉK AKTÍV, ELADÁSI MEGBÍZÁSOMAT!!! Ezáltal komoly károm keletkezett... 2. A beadott megbízás néhány esetben NEM TELJESÜLT, noha az árfolyam folyamatosan a célszintnél tartózkodott... 3. NEM LEHETETT VISSZAVONNI 3 ÓRÁN ÁT EGY MEGBÍZÁST,... Aztán kiderült, hogy teljesült (az árfolyam természetesen elszállt(opusnál), így bennragadtam akaratom ellenére... Többször próbáltam hívni, de 10 perc után sem vették fel a telefont. Ha valaki úgy tudja, hogy 10 percen belül felveszik, fogadok vele....
muszáj, hogy ők is felemeljék a Beva limitet, mert ez így nem versenyképes a többi szolgáltatóval. Kérdés hogy a beolvadást követően a belga vagy a magyar jog hatálya alá fognak e tartozni...
Sok esetben nem frissülnek egyes ablakok (pl. szerződések, kerinfo). Ezt a problémát a kbc securities ismeri, nekem azt írták vissza, hogy tudnak a problémáról, már nem fejlesztik a peti-t, és használjam inkább a webbróker felületét (amit a peti-hez hasonló felületre terveznek fejleszteni).
Sziasztok! Ma kötöttem velük szerződést, de utólag vettem észre, hogy a KBC- nek Belga a tulajdonosa. Persze ezt nem kötötték az oromra. Ami annyit jelent, hogy a BEVA is EU- s. Ebből az következik, hogy 20 000 euró max a betét biztosítás 100 000 helyett (Magyar). Ha valóban beolvadna a Bankba azt nem bánnám. Remélem nem csak a szolgáltatásokat fogja a Bank nyújtani, ha nem ténylegesen is beolvad. Ha viszont a KBC megmarad Belgának dobni fogom, mert sokkal biztonságosabb pl a Random.
..az otp direkt bróker milyen? nem tudom, hogy a kbc mennyiben fogja fejleszteni a szolgáltatását, mindenesetre azért a kötések ára, jutaléka szépen megy felfelé...
hát én folyamatosan a petit használom és nem vettem észre problémát a működésében,az,hogy néha bedobja,hogy hálózati hiba azt megy tovább vagy ha nem ujrainditás után megjavul nagyon nem zavar. ha kukázzák a petit én is fogom őket,nem szeretem a webes felületet:) aláírtam nekik most had örüljenek:)
3 napja nem mutatja a német részvények árfolyamát a KBC Webbróker. Ezt mégis hogyan teheti meg egy brókercég, aki több ezer forint díjat von le ügyletenként??
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link