A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
A BEVA nincs ingyen, máshol is elég rendes plusz díjjal járt a bevezetése (ha nem is azonnal, hanem fokozatosan), előbb-utóbb itt is lesz díjemelés emiatt - sajnos.
Eddig ugye nem a BEVA vonatkozott a KBC-s számlákra, hanem a belga befektetővédelmi alap. Ha a KH integrálja, akkor BEVA alá tartoznak majd a számlák. Meglepne ha nem így lenne.
Na igen. Három kérdés. Az egyik, hogy felemelik e a Beva limitet, mint máshol 30-ra. A pénztár megszűnése a másik, és a Bét a piac kereskedés megszűnése. Melyik a legjobb/legmegbizhatobb és elfogadható árakon dolgozo befektetesi szolgaltato szerintetek, ami pesten elérhető? Az utobbi ket valtozas oka lehet koltség csokkentés/ profit noveles stb.
Előző zárót meg tudod jeleníteni jobb gomb->új indikátor->százalékos változás "indikátorral", a többiben biztos igazad van, ilyen kis méretű grafikon-t én nem használok. Fejlesztési igényekkel kapcsolatban nekem pozítiv a mérlegem, pedig volt, ami nem lett megvalósítva, de amíg valamire nincs nagy igény addig én sem foglalkoznék vele...
Tehát csak finomítani kellene a Randin, betenni az előző zárót jelző vonalat, infoxot korlátozni a képernyőhöz, de ahogy az iphone app-ot is lesz@rták eddig, úgy ezzel sem foglalkoznak egy percet sem annak ellenére, hogy már kaptak ezekre vonatkozó visszajelzéseket!
pubika.pe.hu/downloads/PETI.jpg Például így be lehet állítani a RANDI-t is? Külön füleken a különböző részvények grafikonnal, kötési és ajánlati könyvvel. Jobbklikk az árfolyamra és máris nyitható a vételi ablak.
Ez most nekem se egyértelmű: a PETI-ből a webbrokerbe fog átküldözgetni? Akkor lassan nem lesz értelme a PETI-nek, pedig iszonyat jó felület, pontos diagramokkal. Ha a RANDI grafikon megjelenítése olyan lenne, mint a PETI-é, már rég kapituláltam volna a Kbc-től....
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link