Duplán nem... Erste kifelé csak saját névre szóló bankszámlára enged uralni, az IB pedig nem fogad be utalást más nevére szóló számláról (Erste Investment a küldő fél ilyenkor).
Lehet IBIE normál számlára egyből Erste számláról utalást végrehajtani? Csinált már valaki ilyet? Egyedi Erste számla van, viszont a küldő továbbra is az Erste Investment lesz, nem én.
Szeretnék számlát nyitni. Most hogy van ez az ibie/ibce kavarás? Ha most nyitok az már ibie számla lesz? Ibie-n van tbsz lehetőség? Ugyanitt ajánlólink érdekel.
benne van az IBCE/IE transzfer-in igénylőben, először fogadó brókernél kell ilyet indítani, már leírták ennek menetét a fórumban. Főoldal/ Transfer positions/Incoming/other régió/instrumentumok felvétele. Én IBIE-nél vagyok ott ez volt: fop-transfer-in@interactivebrokers.com (nálam folyamatban, 2 napja adtam le Ersténél az igényt, díja 5e Ft/értékpapír)
én ezt adtam meg, bár ez gondolom csak a TBSZekkel foglalkozó back office csapat e-mail címe. Egyébként support megmondja. Ha tbsz transzferálsz akkor ezt megadhatod.
Új felhasználóknál 1-2 napig tarthat amíg mindent beállítanak. Közben van olyan állapot, hogy már be tudsz lépni a webes felületre, de még nem tudsz semmit csinálni. Elvileg a webes felületen is "You are logged in without Trading/Market Data permissions ..." hibaüzenetet kapsz.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF