Izgalmas olvasmány, akit érdekel nézze meg... a stílus egyébként vészesen emlékeztet az itt korábban fórumozó Civinére... lehet, hogy tévedtünk, amikor azt hittük undertaker=civin (=brókerarcok=gordon gekko)???
.
Szép napot mindenkinek!;)
Nem semmi, tetszik ez a vehemencia, ahogy egy sz@ros Humetért képesek vagytok átdiskuráli egy péntek éjszakát meg egy szombat hajnalt. Itt valami nagy találkozás készülődik: Hajrá Cskasy ne hagyd magad Gordon!
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 08:33
Oké,rendben van,és örülök hogy türelmes vagy.Legyen az eső ellenére is szép napod.
KEDVES GORDON! én egy elég türelmes embernek tartom magam... de... . Itt nem H. Sándorról van szó! Jelen esetben nagyon nem érdekes ki is az a H. Sándor. A mi találgatásunk Civin úrra összpontosul... mi ebben olyan felfoghatatlan? A levél írója lehet akarár Juliska néni is a szomszéd utcából... az sem érdekelne jobban, mint H. Sándor... . És mint az ábra mutatja, még mindig magánlevelezem veled, nem???
Törölt felhasználó2005. 07. 01. 22:56
Kedves!Köszönöm hogy nem rólam e-mail-eztek,remélem velem még fogsz magán e-mail-ezést folytatni.H. Sándort nem értem miért nem lehet békénhagyni,én is olvastam a tőzsdén a hírt,nem volt semmi különös benne.Ahhoz hogy a humetbe befektessen nem kell gatesnek lenni,de Csányinak se.Befektetést említettem nem privatizációt.És ha bele akar az itt fórumozóknak beleértve engem is semmi közünk ehhez.Jó éjt.
Nem, nem rólad emilezünk... csupán kölcsönös tapasztalatcserét folytatunk az élet nagy dolgairól... amik nem feltzétlenül (sőt) egyáltalán nem ideillő témák... . Viszont Gordon, kevés dolog van, amire mérget vehetsz ezen a világon, az egyik az, hogy én biztosan megmondom a véleményem... ;)
"Lehet épp most akar befektetni a humetbe,ez persze csak találgatás." . Ezt még találgatás szintjén sem gondolhatod komolyan... Akkor H. Sándor = Mr. Gates... vagy legalább Csányi... ;)
Törölt felhasználó2005. 07. 01. 21:48
Hogy az Úriembert miért érdekelheti bár őt nem ismerem,de lehet hogy részvényes és nem hitelező.Egyébkét szerintem szabad érdeklődni bármi iránt nem?Lehet épp most akar befektetni a humetbe,ez persze csak találgatás.Jó éjszakát.
Törölt felhasználó2005. 07. 01. 21:44
Én téged nem szeretlek megsérteni.Ha ez történt bocsánat.Lennoxal rólam,alias gordonról e-mail-eztek,mert ha van problémátok velem azt beszéljük meg kultúrált hangnemben persze,mert én így szoktam.Jó éjszakát.
Nem kötöttem bele semmibe! És ha kritizálni szeretnél, akkor azt tedd meg négyszemközt, vagy nézd meg jobban amit olvasol! Ebben van bármi negatív? Örülök, hogy próbálják tisztázni a dolgokat... csak annyit mondtam, hogy lehet, hogy a mi civinünk mégis = Civin úr... . És ha mindenbe bele is kötnék... egyetlen dolog biztosan van ezen a világon, ami úgy jó (nekem) ahogy van (a sportszeleten kívül)...:)
Jézudom Gordon! Azért ne ess már a torkomnak! Csak azt mondtam, hogy hasonlít a stílus!!! Jó lenne, ha te meg nem tépnéd le mindenki fejét az első rossz szóra! (És egyébként nem az első levélkére utaltam, de mind1!) Bocs, hogy szóbahoztam a nevedet!
Törölt felhasználó2005. 07. 01. 16:34
Mi a bajod a tőzsdén írt levéllel?Te mindenbe belékötsz?Én is olvastam,de nem volt benne semmi vulgáris,vagy stílustalan.Szerinte m az illető egy ügyben szeretne megoldást látni.Ennyi.Szép napot.
HUMET
.
Szép napot mindenkinek!;)