Izgalmas olvasmány, akit érdekel nézze meg... a stílus egyébként vészesen emlékeztet az itt korábban fórumozó Civinére... lehet, hogy tévedtünk, amikor azt hittük undertaker=civin (=brókerarcok=gordon gekko)???
.
Szép napot mindenkinek!;)
Ez az egész már nem Humet téma jó egy oldalon keresztül és qrvára nem érdekel senkit. Kár hogy a moderátor nem figyel eléggé, régebben azonnal törölte az ilyen szócsatákat!
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 19:35
Én nem vagyok akart lenni.
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 19:34
Én vagyok a szenvedélyek viharában,csak nem akarok rosszban lenni csokasyval sem.Szeretnék vele is jó fórumtársi kapcsolatot.Üdv.
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 19:18
Kívánom tiszta szívből hogy akibe szerelmes vagy légy vele boldog.
Nem kell sokat változtatnod... csak nézz szembe azzal, hogy te sem vagy tökéletes, és figyelj arra, mit mondanak mások, sok félreértést elkerülhetnél, ha sokkal körültekintőbb lennél... segíteni akartam, mert sokszor magad hozod megalázó helyzetbe... . Te kérdezted az őszinte véleményem, eddig finoman szóltam, nem értetetd meg... most elszakadt a cérna, és megkaptad a dühös őszintét... sajnálom, ha ez fájt, de ez van. A bosszantó értetlenséged, és a stílus miatt tudtalak volna megölni 1kanál vízben... de ez az egész kirohanásom mérhetetlenül vulgáris volt...:(
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:53
Én nem szeretnék veled háboruzni,mondd nem lehetne egymással békésen levelezni?Ígérem a stílusomon változtatok.Ne legyünk rosszba egymással ,miért akarnálak téged bántani???
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:49
Ez a fórum nyílván lekerül az oldalról... és csoda lesz, ha engem nem tíltanak ki/le innen... szóval a szerkesztőktől is elnézést... a gondért és +munkáért amit okoztam nekik ezzel...
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:46
Elnézést mindenkitől a kitörésemért... Gordontól a stílus miatt... és csak az miatt... csak már nem volt több türelmem finomkodni veled... ez az igazság, kevésbé mézes-mázos formában, mint ahogy próbáltam finoman utalgatni neked erre arra... . Még1x elnézést mindenkitől.
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:46
Rendben,a lapot vettem,de ne fenyegess.Barátságba n elválunk és kész.További jó fórumozást.
Kedves, és végtelenül jólnevelt Gordon, arany levelezőpartnerem, és fórumtársam... attól tartok, ha nem fogod magad,egy lehelletnyit vissza, saját, sekélyes személyiségem hibája okán, teret engedek a bennem lappangó stressznek, és erőszak utáni ösztönös vágynak... és ennek esetleg te (kedves barátom) még a végén áldozatául eshetsz... és rajtad, (akit ezen a világon mindenkinél okosabbnak, és még így látatlanban is szebbnek ítélek bárkinél,) még véletlenül sem óhajtom elcsattantani, a vérszag utáni vágyam ostorát... bocsáss meg a sekélyes, undorító énemnek, kérlek! . Így megfelel??? . Én is tudok fennkölt lenni, drága barátom... ha kell, nagyon disztingvált módon is el tudlak küldeni a fenébe... Sőt... de mint említettem, el lehet menni... és mint te említetted, ez egy fórum, ahol mindenki úgy és olyan formában ad hangot a véleményének, és annyiszor ahányszor csak akar, szóval: cseszd meg!
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:39
Pofonfonvágnál?????? ????Akkor itt kérlek most abbahagyjuk a társalgást,nekem ez nem stílus.Fórumozzunk egymást elkerülve.És ne szóljunk egymáshoz.
Törölt felhasználó2005. 07. 02. 17:30
Kedves a hangnemed,megölöm,me gfojtom.Hát én így nem fogok beszélni,ez nem az én stílusom.Oké a beszélgessetek Civin Úrról értem,nem próbléma.De velem így hogy megölöm ne.Nem vagyunk mi ehhez jóbarátok,ők sem beszélnek így velem.Üdvözletem.
ÉN ADTAM MEG A TÉMÁT, ÉS HA NEM TETSZIK AMIRŐL A SZÓ FOLYIK NE KATT IDE! TE KEZDTÉL EL ALAPBÓL MÁSRÓL DUMÁLNI, MINT AMIRŐL EZ A FÓRUM AZ ÉN ELKÉPZELÉSEIM ALAPJÁN SZÓLNA!!! A HUMETTEL KAPCSOLATOS, EZÉRT EZ LETT AZ A CÍM... DE ITT CIVIN ÚR, ÉS AZ ITT ÍROGATÓ CIVIN KÖZÖTTI FELTŰNŐ HASONLÓSÁGRA PRÓBÁLTAM RÁVILÁGÍTANI!!! HA ELOLVASNÁD AMIT MÁSOK ÍRNAK, (ÉS FEL IS FOGNÁD) ÉS NEM CSAK A SAJÁT IGAZADAT SZAJKÓZNÁD FOLYTON, NYÍLVÁN MAJD KISZÚRNÁ A SZEMED, HOGY ÓRÁNKÉNT RÁCÁFOLSZ A SAJÁT ÁLLÍTÁSAIDRA - ÉS IGEN, ITT MOST TÚLOZTAM! . Elnézést minden fórumozótól a hangnemért... de komolyan megkeresem és megfojtom egy kanál vízben... sőt, puszta kézzel ölöm meg!
HUMET
.
Szép napot mindenkinek!;)