Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 07. 01. 16:30

HUMET  

Izgalmas olvasmány, akit érdekel nézze meg... a stílus egyébként vészesen emlékeztet az itt korábban fórumozó Civinére... lehet, hogy tévedtünk, amikor azt hittük undertaker=civin (=brókerarcok=gordon gekko)???
.
Szép napot mindenkinek!;)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 17:20
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Nem oktatás gyanánt??? Be is b@szna ha te oktatnál itt ki mindenkit!!!
.
Amit a levélben írtam szorozd meg százzal!!! Most baromira felbosszíntottál!!! Vissza vehetnél az arcodból, Mr. EGO 2005! A legvisszataszítóbb, hogy te Isteni nyugalommal viselkedsz úgy, mintha mindenki más hülye lenne rajtad kívül!!!
.
MOST EGY JÓ DARABIG FELEJTSD EL HOGY ÉLEK!!!
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 17:16
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
"az itt fórumozók többek közt én is vajmi keveset tudhatunk a humetről."
.
Akkor minek is írsz ide Gordon??? Erről beszéltem!!! Zuhanj magadba, és gondolkozz el a viselkedéseden!!!
.
Milyen informácókról beszélsz??? Elmondtam én itt bármi információt is??? Csak H. Sándor és Civin levelére világítottam rá... ráadásul Civin miatt.
.
Nem ismerem a humet elnökét!
.
Kedves Gordon, ha a HUMET nyereséges, miről beszélünk??? Miről fórumoztunk az elmúlt pár hónapban???
.
Legszívesebben pofánvágnálak, annyira dühítő vagy!!!
.
Üdv: R.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 16:47
Ennyire képben vagy a humetet illetően?Akkor engedj meg egy kérdést.Mekkora volt a humet tavalyi árbevétele csak belföldön,nem oktatás gyanánt,csak kíváncsiskodásból.Me rre szeretne terjeszkedni?Szép napot.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 16:44
Kedves Fórumtársak!Próbálju nk meg az itt megadott témával foglalkozni és nem gordongekoval,ezt előre is köszönöm.Kedves Csokasy,te honnan tudod hogy a humet mennyire életképes?Képben vagy ezzel kapcsolatban,vagy csupán félinformációk alapján mondod?Netán értesüléseidet a humet elnökétől veszed?Nem megbántani óhajtalak,de az itt fórumozók többek közt én is vajmi keveset tudhatunk a humetről.Ha egy cég mint a humet esetében 3-évig harcolna az apeh-el bármely cég rosszul érezné magát,még egy mol,vagy richter is,és ezt hallgasd meg a humet ennek ellenére is nyereséges.Ezt nem oktatásnak szántam.Szép napot,majd e-mail-ezz vissza ha szeretnél.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 15:21
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
:) Nos, az a levél valóban nem a BÉT oldalra való... ha Civin bárkivel tudatni akar valamit, akkor tegye a humet oldalára... és erőssen kétlem, hogy H. Sándor (vagy bármely épeszű ember) hajlandó lenne pénzt invesztálni a humetbe...pont az általad említett okok miatt, arp.
.
Szóval Gordon, aki tud, menekül a humettől...nem hogy befektessen... ugyan!
.
Szép napot arp!;)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 13:31
Amennyi ropogós befektetői bankót elégettek már a Humet oltárán, Dunát lehetne rekeszteni belőle. Figyelmesen áttanulmányoztam a cég 2004-es beszámolóját - ez a cég rosszabb a legrosszabb rémálomnál, hiszen nemhogy tök üres, de garantált csődtömeg- azt kell díjazni benne, hogy egyáltalán még talpon van. Viszont - ez őszinte vélemény - a BÉT-et nem lenne szabad égetni vele.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 13:26
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
:)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 13:23
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Az "energia" nem vész el, csak átalakul...
.
:)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 13:01
Kedves Csokasy, Gordon megint köddé vált - mint a humet saját tőkéje!
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 12:49
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Ez a srác nem igaz...
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 11:47
Nem tűntem el hetekre csak volt néhány fontos dolgom.Ha nem óhajtanék veled levelezni,csak a fórumon beszélgetnék veled vagy itt sem,tehát persze hogy levelezni szeretnék veled.Legyen nagyon szép napod.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 11:42
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Kedves Gordon!
.
Levled megkaptam... és az utolsó kivételével, mindegyikre válaszoltam. Igen lesz nyaralás, de erről majd levélben bővebben... hihetetlen vagy... eltűnsz hetekre, és most meg neked áll feljebb... eszméletlen... ha nem lesz ennyi dolgom (estefelé), akkor majd írok neked levélkét is!
.
Szervusz.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 11:29
Kedves Csokasy!A levelek amelyeket neked írtam,válaszolsz rá,vagy úgy gondolod,hogy magánlevelezést hagyjuk.Én téged megbántani nem állt szándékomban.Hogy telik a nap lesz nyaralás?
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 10:21
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
És megint nem én nyertem... mondjuk egyik órán kiszámoltuk... és nagyobb az esélyed arra, hogy életed során 4x (!) belédcsap a villám, mint hogy öttalálatosod legyen a lottón... vicces...:)
.
Bár azért vállalnám a villámcsapás veszélyét... majd gumitalpú Guccit hordok ha nyertem...;)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 10:18
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
:) Ne is reménykedj... nem hinném, hogy valaha is találkozunk... én elhívtam BÉT konferenciára... és mi lett a vége? Egyedül mentem... Szóval ennyit erről...:)
.
Egyébké nt meg a humet nem annyira lényeg (nekem), hogy egy egész éjszakát rá szánjak... meg egy szombat hajnalt... de mostanában nem alszom valami jól és sokat... szóval annyi időm van akár a tenger...:)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 09:16
Rövidlejáratú kötelezettsgek 3,6szor meghaladják a cég teljes éves bevételét.....????
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 09:03
No... hát azért kérdezem ezeket, mert a Humet a névérték 4szeresén forog! Bőven van még tér az esésnek.
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 08:58
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Ööö, bonyolult kérdések!!! De van Civinről egy pár színes fotográfia a cég honlapján, ha érdekel;)
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 08:55
Nem sokat tudok a HUmetről, egyáltalán pozitív még a saját tőkéje? Van még árbevétele - nem látom a termékeit? Nem jártak már le véletlen a hosszú hitelei? Egyáltalán látta még valaki a jó öreg Civin papát?
Törölt felhasználó 2005. 07. 02. 08:51
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Jah, mert várjuk hogy az a "sz*ros" humet végre tejeljen.:) De a lottó ötösre is nagyobb esélyünk van.

Topik gazda

csokasy
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek