meg ugye néha el kell valamennyit adni, hogy utána meginduljon felfelé :D
minél több ember tart egy jó papírt amin már keresett és látja, hogy van jövőképe a cégnek. annál több tökét lehet vele bevonni. Én pl most nem állok úgy hogy többet vásároljak ebből a papírból, de akinek eladtam ő lehet hogy még X HUF ot belerak, mert már érdekelt lett a növekedésben.
Ez tényleg szép eredmény, gratula hozzá! Ha érdekel a hosszú távú befektetés, van egy topic, ami szerintem tetszeni fog --> Value Investing. Egyelőre nem sokan vagyunk, de annál elkötelezettebbek. :)
Szeritnem most lesz a kov hullam fel.. egy ideje mar pang, ingatlanarak fol, Danubius ki (tuti, hogy onnan is joparan keresnek valami jo kis alulertekelt normalis reszvenyt.. )
Tari István Gábornak nem voltak gyermekei, így a hagyatéki eljárás (feltételezve azt h. valamelyik fél meg fogja támadni a döntést) éveket vehet igénybe.
Szerintem a közkéz növekedés jó hír, sokakat az riaszt el pont, hogy nem lehet venni belőle tételt.
Zsidayt nagyra értékelem, de 85 000 Db-al nincs 1%-os tulajdonos sem a Plotinus. Sztem fél éve nem veszi legalább...
Nem rég halt meg a nagytulajdonos, nem hiszem, hogy meglett volna a hagyatéki (általában fél év). Szóval azokat a részvényeket még nem adhatják. Hirtelen húzták meg 2200 körülről és azóta az oszti is leesett, nem meglepő a visszacsorgás. Valószínűleg már Zsiday se veszi, szóval egyenlőre nincs nagy vevő.
Az az osztalék nem is olyan elhanyagolható. Minél följebb megy az árfolyam, annál érzékenyebb lesz az oszti körül. Sztem ez jó beszálló, a Park miatt nyitottam tegnap TBSZ-t. Már pihen is ott 2 pakkocska belőle.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?