Csak annyi, hogy eddig a Parkon kívül, senkit nem érdekelt a terület szennyezettsége és a kármentesítés. Mivel a Park részvényeseken kívül, szinte senkit nem érdekelt. Most talán ez is felgyorsul. Jönnek az önkormányzati választások.... Azért, ha van igény, csak építsenek. Habokra nem fognak. Eddig is óvatos volt a management, ezután is az lesz szerintem. Nem lesz gond sem az osztalékkal, sem a finanszírozással a későbbiekben, ha építeni kell.
Nem! Egyáltalán nem elszomorító! Délután megjelent egy másik cikk is, viszgálják a vízminőséget. Én arra tippelek, hogy a botrány miatt felgyorsul a kármentesítés.
Nem erre esik. (sztem) Hanem arra ami kint van (DAX). Még USA nyitás szépíthet rajta. Csányi egymaga tartja a BUX-ot... Ha ő kevés lesz akkor fordulat jön majd. 3000-3300 sávban akkor veszek még. r: 3340
Az sem baj ha minden évben picit nő az az osztalék. Forgalom az még mindig siralmas sajnos. Eddig ma összesen 348 db... Mai utolsó kötés: 3470 HUF / 27 db
Sajgál Gábor, a BIF vezérigazgatója a Világgazdaságnak azt mondta:
a társaság menedzsmentje nem módosította korábbi álláspontját, amely
szerint eredménye minimum 90 százalékát kifizeti a részvényeseinek
osztalékként. Hasonló visszajelzést adott a Graphisoft Park
vezetősége is. Válaszlevelükben jelezték, hogy a társaság tartja magát a
legalább 90 százalékos osztalékfizetéshez, a rendelkezésre álló szabad
készpénzállomány figyelembevételével.https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/nincs-garancia-a-szit-es-osztalekra-2-1119356/
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?