Én is ezen gondolkodom, de egyenlőre nem álltam be, mert sok van belőle és lentebb kellene bővíteni. Hosszútávon beépítik a teljes területet és ömlik majd a pénz :D.
Viszont most kell beruházni, "ingyen" van a hitel, 2-3 év múlva már nem így lesz. Próbálom belőni, hogy hol tudnék bővíteni, de még nem döntöttem. Szerintetek meddig mehet lefelé? Hosszabb távon ki mit vár?
Vételi oldal üres. Megunták a népek, hogy az alapkezelő tömi a kisbüfiket. 3600db-ra van vevő összesen, brutál. 20-as könyvben 13 szinten van vevő, alatta üres.
"Az már 1 éve tudta mindenki, nem újdonság" azért pár embernek az. Tényleg tök jó lenne, ha az új irodákra már lenne bérlő. Nyilatkozta egyszer Bojár, hogy csak úgy fognak bele új iroda építésébe, ha a nagy részére már van konkrét vevő. Reméljük.
Az már 1 éve tudta mindenki, nem újdonság. Én amit nem tudok, hogy az új irodákra a sap-on kívül van-e bérlő, mert az még sokat növelhet az eredményen a várakozáshoz képest , ha még nem találtak bérlőt a fennmaradó részre március végére. Ha meg telt ház lesz az átadás után, akkor lehet kezdeni a következő épület tervezését.
Nyilván ha találtak volna aki jó árat fizet nem a tőzsdén bohóckodnának ők se. Meg szerintem annyira nem sürgős nekik, ha jól emlékszem a q1-ben már kevesebbet adtak el, mint előző negyedévben.
q1-ben még csökkent a részesedésük. Azóta nincs információ tudtommal róla, hogy mit csináltak, de nem hiszem, hogy hirtelen megváltozott a véleményük, mert új hír a szit törvény óta nincs ami jelentősen befolyásolná a GSP értékeltségét. Kérdés inkább az, hogy még mindig vonják-e ki a pénzt az alapjaikból és ezzel ők is építenek le tovább, vagy találtak más amitől szabadulhatnának.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?