Nem húztak fel. Csak ha van konkrét infó , akkor ne keverjük ide a korpát(BIF). Játszom én is rendszeresen ML papperokban (ma is konzi, opi), de van ahol nem fér el a tévedés. És amíg én GSPark tulaj vagyok addig itt nincs sumákolás:-)) Innen is üdvözlöm még egyszer a HOLD alapkezelőt!:-)) Záró 3596 volt, de az átlagár 3565 csak.... Még mindig keresi az alját...
Pár nap és elkészül ez a csomópont fejlesztés, végre kultúrált lámpás kereszteződésen áthaladva közelíthető meg a Park akár gyalogosan, akár autóval: https://obuda.hu/hirek/jelzolampat-telepitenek-a-gazgyari-csomopontokba/ Már csak a vendég parkolókra kéne kitalalálni valamit, most a susnyásban áll mindenki a szép platánfák alatt, igaz B-tervek ott az Auchan parkolója, s részvényesként is azt mondom: inkább a déli terület épitésére fókuszáljanak!
Úgy látom még téged is sikert felhúznia a sok balfasznak. Én már hetek óta fogom a fejem, hogy még mindig a SZIT a téma a topikban. Azért ez mutatja, hogy mennyien is néznek rá beszámolókra és közleményekre.
Nem tudom feltűnt-e valakinek, de lehet, hogy a Columbus-nál olvassák a topicot :-) Továbbra is fenntartom - nem minősítve az alap teljesítményét, tudásukat összességében - hogy ebben az esetben az eladásokkal hibáztak. Nem azért, mert megakasztották az emelkedést. Én többször leírtam, hogy tekintek a GS Park befektetésemre, nem ismétlem magam újra és újra. Egy RV befektetésként annak, aki igazi value alapú befektető, a 3-5 év igenis rövid távnak számít!!! Különösen egy ilyen típusú cég esetében, mivel illikvid papír. Ebből megpróbálni több 100K-t a magyar piacra rámérni, anélkül, hogy bevernék az árat, hát...... Tehát, még egyszer: nem az alapot, mint egészet minősítve: véleményem szerint ebben az esetben mind a stratégiájuk, mind a taktikájuk hibás volt.
Mi derülne ki? Semmi. A társaság már SZIE-ként működik(elsőként itthon). 2017 július 31-től. A SZIT-té alakulás pedig legkésőbb 2018 év végéig történik meg.(ha minden feltétel teljesül) SZIE-ként pedig kedvezményes adózás már megilleti: társasági adó mentesség helyi iparűzési adó mentesség kedvezményes mértékű (2%) vagyonszerzési illeték.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?