Azért érdemes azt megvizsgálni, hogy egy Kulcs-szoft mennyit nőtt tavaly és mennyit a Gloster, de főleg a növekedés kilátásait. A Kulcs a hazai KKV szektortól várja, a Gloster a nemzetközi szoftveripartól. Két teljesen más liga. A Glosterben simán benne van a négyszerezés, egy Kulcs a hazai KKV-k vásárlásaitól sose fog a négyszeresére nőni. De ha sok, ne vedd meg, hidd el lesz aki megveszi.
Nekem ezek tények, de ha szerinted egy 400 milliót termelő cég ér 20 milliárdot, akkor vegyél holnap 1200ért 🙂 Egyébként simán lehet hogy fog érni ennyit, de ahhoz kell 1 milliárd adózott eredmény durván
Miért? 400 millió adózott eredmény egy jelenleg 17 milliárdos cégtől nem nagy szám...kulcssoft fele ennyit ér és dupla ennyit tud...szóval itt beültetés van szerintem
valszeg nagyobb volumenű dolgokat , akvizíciókat akarnak végrehajtani - ehhez kell nekik egy jó banki háttér , partner! Ez lesz az Erste Bank! Jó választás!
Minero még nincs is nagyon beárazva. 2021 teljes év jelentés után újabb célár. Egyre jobban az 1500 felé tolódik az árfolyam. Nekem tetszik ez a cég, számomra sexy 😀
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re