Exike akadjál le a Fundról.
Szted ki volt aki 74kval állt vételen? Ha volt olyan, meg is érdemli, hogy a Fund 'ráöntsön' annyit ...
Ezek szerint, lassan új nagytulajunk lesz! Biztos az OMV áll a könyvben sokszáz k-val egy éve, és valójában támadást inditott a Fund ellen :D
azt is csak egy eszement gondolhatja (szvsz persze), hogy csak és kizárólag a kutatásra szánt pénzt fogják ezentúl az USÁ-ban szolár kapacitások kiépítésére..
Visszaveszi? Egyben egy áron? Nézd meg a többi nap kötéseit: 50-1500db a range kb. DE tegnap tuti tele volt a könyv eladói és vevői oldalon is 10k-s pakkokkal... ne vicceljünk már.
És milyen öntés????
Nem vagy tisztában a szó jelentésével sztem.
Az ,hogy kié, kit érdekel? Innen a fórumról tudnék neked több olyat mondani, akinek van egyben fele ennyi... miért ne lehetne még x db németnek?
Azért, mert a többség 100dbban gondolkodik és addig ér a takarója néhány 10ezer db nem olyan nagy durranás.
Nem irta alá, hogy már dolgoztat, és nem is ezt irja a cikk, hanem, hogy ki volt, aki egy ilyen céggel kötött megállapodást, lehet a polgármester úrnak problémája lesz esetleg javasolhatjuk, hogy dobálják meg tojással ilyesmi...
:D
Erre varrjunk gombot. A tök illikvid piacon tele van a könyv 70 meg 10 k-s tételekkel, hogy a Fund 'önthesse", vagy hogy? És ráadásul ez is a "felfele öntés" tipikus esete ahogy nézem :D
Mókás.
:)
moiser, olvasd vissza ezt a topicokot, hitetlenek száma napról napra nő.
genesis honlapról paste-elt kereskedési adatok szerinted hamisak? Yahoo-n ellenőriztem.
Spanyolországi helyzet nem fényes, ki is írta alá hogy 100 főt foglalkoztat a nem létező gyárban? Gondolom könnyű lesz kideríteni a szakszervezetnek....
Teljesen mind1.
Nem néztem honnan származik, de tisztában vagyok vele, h neked mind1, ha nem stimmel a dbszám, vagy az árfolyam esetleg a dátum stb, és az is nyilvánvaló, hogy előszeretettel hivsz fix áron történt kötéseket ÖNTÉSnek, csak elég magas legyen a mércéd szerint a dbszám, és riasztóan hasson.
Ha összeszámolnánk hány nagy pakkra és átkötésre mondtad, hogy a Fund önti, akkor kijönne, hogy legalább fél éve nincs egy db se nekik sztem.
Részemről úgy vagyok vele, hogy ilyen témában azt se érdemes elhinni amit kérdezel!
Bocs.
Ne strapáld magad feleslegesen, sztem ez már másoknak is feltűnt rég.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...