Valami ilyesmit akartam én is írni, mint Gudakes.
Függetlenül attól, hogy megvalósul-e a Genesis projekt vagy sem, ilyen gusztustalan lénnyel nem szívesen szerepelek egy lapon.
Ez nem veszi észre magát, pedig már rengetegen mondták neki, hogy amit művel, arra nem kíváncsi senki. Az ilyen "valaki" súlyos beteg, én azért nem is foglalkozok vele.
Értelmes emberekkel igen.
Majd ha már nem látom itt, akkor szívesen jövök erre néha.
És továbbra sem adom a részvényeimet, sőt ha lesz szabad pénzem, veszek még hozzá.
"moiser, olvasd vissza ezt a topicokot, hitetlenek száma napról napra nő. "
En inkább azt látom, hogy napról napra kevesebben írnak, mert:
1, nincs esemény
2, Exike turbógusztustalankodó jelenléte senkinek sem tetszik
3, ez mára nem Genesis topik, hanem Genesis-baszogató,
ezért azok akiknek van részvényük, vagy továbbra is bíznak a Genesis-projekt sikerében, és a vezetőség tiszta szándékaiban, inkább kerülik a fórumot.
Köszi Moiser, és Mr Apricot, hogy tartjátok néha a frontot!
Igen, ha valaki elad, és azt valaki megveszi, addig azt hiszem nem lehet panasz. Eddig is láttunk nagy gyűjtögetőket jóval magasabb áraknál is.
Én is tartom a pakkomat, és ha van pénzem, veszegetek hozzá. Bármelyik nap jöhet bejelentés egy jó hírről, akkor pedig újra nem 6-700 lesz az ár.
De sajnos jöhet akár rossz hírekről is.
egyébbként ezen az áron szaré-hugyér nem hiszem hogy valakinek is érdeke lenne szabadulni ha nincs manipunci a háttérben, én tartom és tartani is fogom akár még akkor is ha már csak egy kib...tt forintot ér!
Végre valami. Ha a Fund egyben kínált ennyit és valaki egyben vette az gyanusan block trade. Igaza lehet -moiser-nek.: Valaki gyűjti veszettül. Az otthoni pár százas tételek még nagyítóval sem látszanak......Ha bejelentik, legalább megtudjuk és ez egyáltalán nem negatív hír!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...