Valóban csak egy van, vagy eladta vagy nem. Akármelyik történt, az 1 db valóság és olyan nincs, hogy el is adta meg nem is, szóval...
Nem gondoltam volna, hogy vkinek még ez is bonyolult.
Eladta visszavette, közben kölcsönadta, hitelt vett fel rá, elkaszinózta stb...
Csak azt nem értem miért van egyesek 'valósága' a végletekig túlbonyolitva, nincs egyéb gondja tán, mint mások ügyleteit kitalálni és naponta változó forgatókönyvet publikálni róla itt?
Irigylésre méltóan unalmas élet lehet.
Íme, csak egy, a lehetséges valóságok közül: eladta, de visszavette... vagy esetleg mégegy: nem adta el mind a 600K-t... sőt mégegy: vett még 600K-t... stb-stb...
Látod-látod... nem olyan egyértelmű a valóság!! :D
Visszattérve a filozófiai síkra... pont a szubjektivítás miatt nem létezik "egy" valóság, amiről Te úgy véled, hogy alapvetően csak egy van. No de melyik a sok közül??
csupán annyit jegyeztem meg, hogy az érzékelés és értelmezés szubjektivitása nem egyenlő a valóság nemlétezésével
amit te "valóság"(ok)nak nevezel, az csupán az értelmezés, nem maga a valóság
lefordítva: a Genesis vagy eladta anno azt a 600k-t, vagy nem
az egyik állítás igaz, a másik nem; azon aztán lehet vitatkozni hogy melyik az igaz és melyik a hamis, de hogy a kettő közül ezesetben csak az egyik igaz, arra mérget vehetsz:)
Hisz ez a két feltételezés egyáltalán nem fedi a valóságot. Mivel valóság, mint olyan, rengeteg van. Ráadásul mindig változik. (tán ez az egyetlen helyénvaló feltételezés :D :D)
Én arra gonodltam, hogy az egyik feltételezés egy óvatos magatartást von magaután, a másik meg merészet.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...