Mit vered itt magad EX most megtudtuk hogy 45%-ban még mindig tulaj a fund,mit gondolsz hogy majd szarér hugyért idezúdítják ezt is nevetséges!
Másfelől közölted hogy te már kiszórtad az összeset akkor húzzál innen a fszomba mert már tényleg elegünk van belőled!
Most szólok elöször és utoljára hogy fejezd be ezt az egészet barátom!
Sziasztok, látom a hangulat ismét a tetőfokára hág. :-)
19 k még nem a világvége.
Az csak ennek sokszorosánál lenne, annyit viszont nem tudnak az itthoni parketten elnyomni, max jóval magasabb árnál, azt meg ugye senki nem bánná.
Lehelj életet egy csókkal a Genesis-be Ex(nem lópuszira gondolok), Guda Te meg nyugi, nem ér annyit ez az egész hóbelebanc hogy felrántsad magad miatta.
Én mindenesetre kiváncsian várom a fejleményeket a céggel kapcsolatosan, közben próbálok a neten turkálni, hátha találok vmi érdekeset, újat de nem sokat találok.
A fél szemem azért rajta tartom, nehogy megvicceljen. :-)
majd azt nézd meg mekkora működési költséget fognak elszámolni az éves jelentésben. se gyár, se project, se hitel, se alkalmazottak, se semmi. meglepi lesz a mínusz megint.
Te meg Ex, azzal foglalkozz amihez közöd van, nem pedig a Genesis, és azok tulajainak a baszogatásával!
Hihetetlen micsoda ocsmány élvezeti forrásaid vannak.
Szánalmas, szerencsétlen.
"Egyébként azzal foglalkozz, hogy haldoklik a cég a személyeskedés helyett"
Honnan veszed, hogy haldoklik a cég?????
Én azt gondolom, a GIF-nek szüksége van pénzre, mert ugye nem csak GE NyRt részvényei, kötelezettségei vannak.
A Genesis meg esetleg bajban van, de nem nevezném haldoklásnak.
Nekem még van részvényem, sőt, vettem is hozzá, de -ahogy sokaknak, akiknek még van,- nincs hangulatom írni ide, mert egyesek tönkretették ezt a topicot az állandó badarságaikkal, és roszindulatú lejárató hadjáratukkal.
ezt nevezem következetességnek: a közleménynek azt a részét, miszerint eladtak X darabot, azt elhiszed, a másik részét, miszerint maradt Z darab, azt nem...
amiről te vízionáltál, az egyértelműen kacsának bizonyult
amit most a számba próbálsz adni, a "pakk egybentartásáról", az eléggé talányos; ha úgy érted, hogy azt bizonygattam, hogy soha egy darabot sem adnak el, akkor hazudsz.
ha úgy érted, hogy azt állítottam anno, a konkrét esetben, hogy NEM adták el a 600 k-t, akkor ebben igazad van: valóbanj azt mondtam hogy nem adták el, és a tények engem látszanak igazolni
és a hozzáfűzött kommenteket, pl. a "beépített emberek"-ről, akik " idejártak bizonygatni, hogy egyben a pakk..."
milyen bájos:)
mondja ezt azután, hogy anno "idejárt bizonygatni", hogy piacra öntöttek 600ezer db-ot, majd kiderül hogy mégsem, csak most kezdenek el kisebb pakkokat eladni belőle
sebaj, most lehet ezentúl ezen az összesen 56k-n hőbörögni, erről legalább már van hivatalos nyilatkozat
(amit ugye csak akkor hiszünk el, ha negatívan is értékelhető:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...