Volna pár kérdésem a tervek és azok megvalósulásával kapcsolatban.
A legfontosabb hogy némileg csúszásban van a projekt, és az árfolyam is. És párhuzamban vannak ezek. ha a projekt csúszik, az árfolyam is!
2500 forintos bekerüléssel, kezdek kicsit türelmetlen lenni, mert a negyedéves árfolyamcélom 2800 fölötti volt. Ellenben jó ha 1800at meg tudja tartani az árfolyam és ezt nem lehet már a külföldi hangulattal sem magyarázni. Tovább sokak nevében szólva ez így rossz koncepció a befektetőknek.
A kérdésem tehát, van Önöknek a stratégiai tervben időzítésre vonatkozó rész? Ha igen akkor azt a jelenlegi befektetőknek mutatták, mert akkor hamarosan nagy esőre számíthatunk? Ők lehet tudják mi a pontos dátum amikor ideje adniuk és menekülniük,..mi nem.
Így sokkal nehezebb.
ha meg nincs céldátum akkor az mégrosszabb hír lenne!
Köszönöm!"
Én is veszegetem, és sokan, de minek kitépni az árat, ha ennyiért is lehet óvatosan gyűjtögetni a sok agyatlantól, aki adogatja minden kis puffer hatására! :)
Az eco-t hogy bánom ... Tegnap gondoltam elkezdek eco-ból is felépíteni egy pakkot, az első csomagomat meg is vettem 124-en, gondoltam ma folytatom, hát, csak kapkodtam utána ugy megtépték, 142-n sikerült már csak beszállnom.
A genesis-el is ez lesz, már várom :) csak ott már nem kell majd vennem, csak nézni vigyorogva más kapkodását :P
Vesszük pocok, én ma is vettem pár darabot, de nem tudom ki hogy van vele, nekem végesek az anyagi forrásaim, hitelből meg nem szeretek tőzsdézni. Amint van pici pénzem veszem folyamatosan a magam részéről, 50-100 darabokkal, de már az alap-pakkom megvan, szóval nem most kezdtem el Genesis-t vásárolni :) Szóval röviden ennyi.
Amugy valószínű ez is olyan lesz mint az eco ma szvsz, csak jussunk el odáig már egyszer :)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...