Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Akkor lassú csökkenés volt 1 évig ez OTP-nél több mint kb.30%-ot jelent 10e felettről lejött 7000 alá,majd 1/2év alatt innét esett 80% 1235-ig.Az volt az alja.
hát itt ha mégegyszer 1500-2000ig megy az OTP, akkor államcsőd lesz... mégegyszer tuti nem játszák el, hogy simán le addig, utána meg 5x-özni egy év alatt...
De nagyon !!!
A három Usa mind 4,5 mínusznál tart.
6000-nél terveztem venni, de elnapolom, hetelem... 5500 erősebb támasz, de lehet hogy ezzel érdemes várni 2000-ig :-)
Hát holnap megint vérengzés lesz mindenben.
Félő,hogy itt sem tolonganak a vevők.Remélem az eladók sem.
OTP-ét faszán benéztem.Sajnos ma nem adtam el az összeset.Múltkori nyerőm el is úszik.
Jövőre görögbe akartam vinni a családot.Na ezt elbaszták a görögök.Lóvét én oda nem viszek.Megyünk majd máshova.
Én is abban bízok hogy volt itt egy-két nagy darabszámú kötés jóval magasabb áron, ők nem azért vették hogy esésben eladják.
Mivel az eladói oldalon kevés darabszám van egy komolyabb vevő már 3 millával visszatudná tenni 2200-ra, hacsak meg nem jelenik hirtelen több eladó.
Az utolsó 10 perc története ahogy én láttam.
Árfolyam 2002. Vételi ajánlat 10 db 2100 Ft
Eladói oldal 2060, 2077, 2140, kis pakkokkal.
Senki meg se mozdul. 2060-as marad ahol van, pedig lett volna ideje 2076-ig visszamenni...
Nem nagy pénz, legfeljebb a bróker díj, de az elv mégis...
Miért maradt egy helyben, hogy nehogy elszaladjon az árfolyam?
Gyűjtögetik és remélem nemsokára elég lesz nekik. Ne felejtsétek nem olyan rég cserélt itt gazdát 16 milla 2240 is. A többit nem említve....
Lesz itt még hujj meg jujj!! :-))
Tegnap több mint 8 %-ot esett, a nap vesztese volt.
Lehet túloztam, de a héten elvesztette az elmúlt hónapok emelkedését.
December végén 2044 Ft volt , onnan emelkedett 2300-ig. 2240-2300 között ingázott, majd a héten már 2002 is volt, most 2060.
Az igazi probléma az hogy ha egy-két vevő megpróbálja felhúzni mint például ma, akkor utána rögtön öntik. Vagy valaki(k) beakarnak apránként vásárolni és ráijesztenek a kis büfikre, vagy ijedt kis büfik dobálják most nagyok közreműködése nélkül. A lényeg , innen akkor is nehéz lesz felállni ha minden rendben lesz a piacokon, hisz akkor majd mindenki rohan Otp-t, Mol-t venni. Köztük én is hisz ott lehet keresni itt nem.
Pont a csúcs közelében vettem (2245), azóta 1900-2300 utat vagy négyszer bejárta.
Nem adtam el, bíztam benne hogy végre megindul az elvárásaim szerint.
Azt várhatod. Bár ki tudja , ha valaki direkt csinálja hogy olcsón tudjon venni akkor gondolom sejt valamit és egyszer csak robbani fog.
Ha rosszul gondolom és az egész csak ijedős kis büfik miatt van akkor viszont nagyon soká lesz ez 2300.
2150-nél látszott hogy lefogják nyomni. Nem hiszem hogy sima kis büfik 2150-nél 2020-as eladást tesznek be , ezt direkt nyomja le valaki.
1 db 2078-on gondolom vagotanuló volt de utána 3 db-al megint lenyomták, nagyon nem akarják hogy emelkedjen a részvény.
Ezek után nem csodálom hogy a kis büfik szabadulni akarnak a papírtól.
Üdv Urak!
Most értem vissza. Jól látom kaptam madridtól egy dicsérő szót? Ez jól esett! :-))
Remélem nem lesz ma forgalom ezenkívűl 1 deka se!
Ha lesz az meg legyen nyitó felett!!!!
Várjuk a HÍREKET !!!! :-))
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace