Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Mára ennyi volt, nagy vevő megvette kialkudott áron, kicsik meg most sem veszik.
Kíváncsi vagyok milyen hír kell még hogy a Free meginduljon, a bizalom meglegyen.
Valakik veszik, de ezek a vételek lebeszélt üzletek, nem igazán emelik az árat.
Bármilyen pozitív hír jelent meg a vevők, spekik elmaradtak , márpedig ők emelnék meg az árat.
Továbbra is tartom, de az ár szerintem 2050-2150 között lesz még novemberig és akkor egy jó Q3 indíthatna el egy kisebb rallyt.
Tegnap az OTP volt szar,ma már az a jó.
Ez a tőzsde.A Free-ben hatalmas lehetőségek vannak és ez a lényeg.A papírt valaki-kik veszik.Nagyon okosan,sunyi módon.Kicsik 1-re kevesebben vagyunk.A cégben teszik a dolgukat és a tavalyi veszteség után,idén már +200millát várnak.(Én 250millát,ami az 1Q után meg is lehet)
Ha valami nagyobb hír jönne és a spekik ráugranának a papírra,mindjárt 3000 körül lennénk.
Syn is egy rakás szar, 770 körül gondolkodtam el vételen, de jobb hogy meggondoltam magam....
Törölt felhasználó2010. 05. 26. 11:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Rossz példa, az Syn A-s a Free B-s papír... az egyik livid a másik illikvid. Rossz az összehasonlítás.
Egy tény, hogy a Free most kevésbé mutyi papír mint egy két A-s... (eco, syn, humi...)
ez tetszik! valami készül, mert ilyen időszakban, egy ilyen papírba belevenni cirka 40 millával csak olyan esetben szabad, ha tudunk valamit... szerintem készül valami. Már alig várom!!!
Már nem látszik.
Nem az a lényeg,hogy le tudják nyomni,hanem az,hogy elfogytak az eladók.Nagy tételben veszik,kicsiben adják.
Venni kell,mert ennek a türelemjátéknak valamikor vége lesz.Akkor sokkal magasabbra tehetik a kereskedési sávot:)
Ki vehetett bele?
Talán a cég?
Vagy 1 nagyobb gyűjtögető?
Több mint 44milla.Ez már nem kicsi.Mit tudhat?Mit vár?
Az látszik,hogy 3 eladótól szedte össze.Tehát előre lezsírozott özlet volt.Az azért jó,hogy ezen az áron történt,mivel lejjebbb is lehetett volna.Tehát az eladók nem adták 150 alatt.Reggeli eladó (92db) most nézhet ki a fejéből,hogy vajon mi történt.
Én a hejébe gyorsan visszavenném.Lehet nagyobb hír lesz rövid időn belül.
A lényeg:Amit itt régóta írok,hogy nagyon türelmes nagy vevővel van dolgunk,aki régóta gyűjti a papírt ez is erősítí.(Ha csak nem a cég volt)Para volt tegnap a piacon.Szerintem ezt használták ki és körbetelefonálták a "nagyobb" Free tulajokat,hogy lenne vevő.Megegyeztek az árban és 45 millát betolt valaki.
Szerintem 9:41:49-es vevő is Ő volt,mert a 9:41:52 reakció időn belüli.(3másodperc)
miért? mostmár támasztva van lefelé a könyv? :) ha még mindig 1876-ig látszik akkor elég egy kis pánikoló és ledönti... :)
akkor lesz majd szép, ha beállnak ilyen x 1000 darabokkal vételre, és állnak folyamatosan egymás felé, mert nem kap senki, max csak piacin :) régen volt pár ilyen nap....
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace