Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
2180-on várt az 1000 darabjával, nem értem hogy lett 1001 darab és hogy miért pont 2220, valaki betett neki 1000-et oda? Ha 220-ért kell valakinek 100 darab, szóljon :)
Sajnos nekem csak egy pici jó hírem van, bocs ha e miatt esünk : 25millió teljesült az egyik keretből.
Ez persze nem jelentős összeg, tehát remélem nem esünk sokat :-) Közzé nem teszik nyilván, tehát nagy gond nem lehet.
Már tegnap is alacsony volt a forgalom az elmúlt időszakhoz képest de legalább volt egy két bátor vevő. Ma nulla, pedig a bux is emelkedik.
Ha tegnap öntik megértettem volna , ehelyett ha csak keveset is de vettek. Máskor meg erősen plusszos napon kezdték önteni. Furán viselkedik ez a papír mostanában.
Mai hírek a napiból:
- Megduplázta profitját az SAP
- Gazdát cserélt a GlobeNet többsége (Európa ötödik legnagyobb szoftvercége az Asseco Central Europe 7,8 millió Euróért megvásárolta az eü informatika meghatározó szereplőjének számító Globenet Zrt. 60%-os csomagját.
Napról-napra nem mozog, arra a bluek valók. Ez közép-hosszú távú funda befektetés sztem.
Kemény 11 Forinttal lejjebb van az eladó oldal mint tegnap. :-((((
Sebaj, ma tombol a Freesoft bika.
Remélem kitart ez az erő egész nap. :-)
A forgalom ok, a grafikonon lassan kirajzolódik egy beszűkülés amiből jöhet egy holnapi kitörés.
Nagyon likvidek vagyunk :-)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace