Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ráadásul 3 intézményi befektető is volt a kötvény jegyzők között, így újabb ok hogy ne vegyenek részvényt hisz van kötvényük. Ezáltal megint egy ok ami miatt nem lesz emelkedés. Ilyen hírre a kis büfik szoktak ugrani, de itt szerintem nincs bizalom , kevés kis büfinek van már papírja.
Ez is erősítí a papírt.Ha akarnak tudnak szerezni lóvét.Látszik,hogy a közgyűlési előterjesztés sem valami kicsi büfi beterjesztése volt.Előre megírt koreográfia:)Mivel a cégnél nem merült fel pénzhiány,ezért 2 dolog lehet a háttérben
1,Akvira kell a pénz
2,Nagyobb megrendelést várnak
Ezek jó hírek lesznek és további emelkedést generálnak.Holnap 2200 felett lesz.
Azért azt is látni kell,hogy a kis papíroknak 300milla az nagy lóvé és kevés papír tud ekkora lóvét csak úgy összekalapozni.1 év és lejár.Milesz 1 év múlva?Cégnek lesz 330 millája?2 hónapja 200milla nyerőt várt a vezérkar erre az évre,lehet,hogy már ez is több lesz?
Vagy magasabb árfolyamon rv.jegyzés lesz és ebből fizetik?Azt tudjuk,hogy a rv. kibocsátás min.3700ft-on lehet.
A lényeg,hogy a cég készül valamire és nem csak sodródik az árral.Ha -150milla veszteség lesz az
1Q-ben akkor, 2300 fölé ugrik és lesz 1 nagyobb menet.
Sokan károgtak és lefele körben csökkentettem.(OTP)Utolsó 200db-ot 6100-en dobtam.Amit a múltkor nyertem rajt azt most majdnem mind visszavette a piac.
Azért az OTP-vel az idén még + os vagyok meg a telcsin volt nagy nyereségem.Szerintem jót jelent és akár 8000-ig is mehet ebben a hónapban.
A freetől az idén 3000 feletti árfolyamot várok.Tartás és további vétel van nálam itt.Ez 1 jó papír,még akkor is ha sokan el vagytok bizonytalanítva.
Attól függ, hogy fogadják a Q1.-et.
Az Otp 1 nap alatt visszahozta a múlt heti veszteséget, itt ez ha jól emlékszem 2240 Ft.
Még 5 % emelkedés benne van.
Az igazi szárnyalás még nagyon messze van, nálunk ez az év nem az IT szektor éve lesz.
Keretszerződésekből 1-2 száz millás rendelések lesznek de több nem.
Jó működéssel idén meglehet a 200 milla, jövőre talán 300 milla nyereség. A részvény árfolyama idén elérheti a 2600 Ft-ot, jövőre a 3000-et.
Igazad van, nincs bizalom a papír iránt.
Széttépik a részvényeket, itt egy nagy kötés volt, azon kívűl forgalom nincs. Az eladók is lejjebb álltak.
Talán holnap ez is megindul úgy mint a többi.
Az esésben erre céloztam,hogy nincs forgalom és akár majd pillanatok alatt újra 2200-on lehetünk.
Kellene valami hír és ha sikerülne elhagynunk a 2300-at akkor ugorhatnánk.
Azért kiderült,hogy a parában nem nagyon szórták a papírt:)Ez azért akár erőt is jelenthet.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace