Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Kicsi a közkéz és ezért nagyon kicsi a forgalom.Fel fogják tenni magasabb árfolyamra,ha már eleget gyűjtöttek.Pont a kicsi közkéz miatt tud nagyot száguldani.
Mindjárt 2200-nál leszünk:)
Ha teljesül a -150millás 1Q akkor az további támaszt ad a papírnak és akik eddig tartották nem valószínű,hogy dobják.2009-ben -300milla volt az 1Q.
Üdv mindenkinek!
Érdekes hozzászólások vannak mostanság is,még bírják idegekkel ezt a nagy semmit??
Elmentem misére hálát adni mikor sikerült dobni a sza..s 900db részvényemet.Itt nincs kereskedés,ilyen napi forgalommal.Nincs vevő és nincs eladó.Ti ebbe a sza..ba láttok potenciált,üzletet??Sory,de én már nem.Sok sikert mindenkinek,gazdagodjatok sokat.Aszem többet ide nem fogok már írni,szörnyű egy papír ez.
Dow Jones -1,34 % . Ere estünk mi több mint 6 %-ot.
Ez alapján hétfőn komoly felfele korrekciónak kell jönnie.
A Free-t 2-3 millával vissza lehetne tenni 2300-ra, annyira minimális eladó volt a piacon. Remélem ez bekövetkezik amint lenyugszanak a piacok.
Vicces már megint mínusz, szép hullámvasút.
Mondjuk nem mindegy mekkora mínusz. -4 % miatt zuhantunk , ha a nap végén megússzuk 1 % mínuszon belül akkor hétfőn emelkednünk kellene.
Ahhoz képest hogy délután, főleg 16 óra után mekkora esés következett be a tőzsdéken , a Free jól tartotta magát , nem volt pánik eladás, sőt zárás előtt még vették is.
Elfogytak az ideges kis büfik és lényegében már csak nagyok kezében van papír? Lehet hogy most jól jön az alacsony közkéz.
:-(( Most ide valami nagyon csúnyát szerettem volna írni, de.............................................................................. .............................................................ck.
Az esésben nem volt forgalom, egyedül a 2121-es vevő 3080 db-ja lóg ki a sorból.
Azon kívül nem volt forgalom, akik 2200-2300 között vették azok a forgalmi adatok alapján nem dobták, legalábbis a többség nem dobta.
Ha valaki tényleg gyűjtögeti és az ő taktikája ez a lehúzás, beleveszek , lehúzás akkor valamikor robbantani kell hogy nyerőben tudjon kiszállni mert amennyit vett 2300 óta , most a gyűjtögető is mínuszban van.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace