Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Elnézést a hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólásért...
A Gen épp hogy nem tetszik, főleg ama hülyén mefogalmazott hír miatt, aminek hatására lezuhant 250-re. Nem hittem, hogy ekkorát emelkedik... Na de ez itt a freesoft topic :)
szájbarakott genesis triplázott, én meg itt ülök nyakig egy fos papírban, kicsit zabos lettem. Tüntetni kéne az ingyenpuha székházánál, hogy ne panamázzanak a hírekkel!
Profitline.hu vélemény: - (tartás)
A Humansoft akvizícióval a Freesoft elérte azt a méretet, mely akár a komolyabb befektetők szemében is vonzóvá teszik a céget. Az árbevétel jelentősen megugrott, de további tőkeemeléseket tervez a társaság, melyet feltehetően további akvizíciókra használ fel a menedzsment. A társaság a nemzetközi piacokon is megjelent: Az Európai Unió piacain történő sikeresebb szerepvállalás érdekében FreeSoft Deutschland GmbH néven leányvállalatot alapított Németországban, amely elsősorban a migráció és a szoftverfejlesztés területén számít nagyobb megrendelésekre. A FreeSoft emellett a tengeren túli piacok meghódításának első lépéseként megnyitotta a virginiai leányvállalatát 2006-ban, majd 2007-ben az Ausztráliai leányvállalatát is. Véleményünk szerint a társaság a következő évek nagy sztorija lehet a BÉT-en, így a hosszabb távra gondolkodó befektetőknek ígéretes profitot hozhat a részvény. A Freesoft részvénye egyelőre illikvid a BÉT-en, komolyabb tételt vásárolni, csak részletekben, türelmesen lehet.
legyen igazad. Már két hete egy nagy mutyi a papír. Most már csak lesz valami bejelentés a cég részéről a nagy pénzzel kapcsolatban.
Más részvénynél pár millió forintot is úgy kommentálják mintha milliárdok lennének, itt meg 24 milliárd forint esetén is olyan csönd van mintha nem is létezne. Csak nyilatkoznak most már.
1-2 % USA esés valóban nem számít, de ha esetleg lesz komolyabb korrekció akkor ez is esik, teljesen mindegy holtart éppen. Korrekció esetén 1650 ről is esik ha épp ott tart árfolyam.
Volt ez már az idén 1500 körül is.
Nem tudom a nagy tulajok mit művelnek, de ha a mai nap nem az ő művük, akkor rengeteg kisbüfi szórja a papírt, igaz felszívja a piac.
Sokaknak van papírja befektetési hitelből is a free mellett. Ha ilyenkor csökken a hitelből vásárolt papír árfolyama és fedezethiány lép fel, akkor szerinted mit ad el először a tulaj?
Tehát így van hatása a freere a többi papír árfolyamának és bizony usának is.
Egyetértek. Ugyanúgy nem hat erre a papírra az USA eredmény se. Majd ha abbahagyják a mutyizást a freenél és elmondják mi van, akkor lesz valami, addig csak etyepetye :)
36266 darab volt a mai forgalom. Ez az összes 1.880.000 darabnak a 2%-a. KÉt nagyobb kötés volt, egy 10e darabos meg egy 7460-as kötés. Nem hiszem, hogy ebből bejelentés lesz.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace