Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szép-szép dolog az elemzés, sokszor rá is ugranak, rally, aztán zuhanás. A cégtől, ha megjönnek a bejelentések, a néma megszólal és pozitív dolgokat mond, akkor várjunk emelkedést. A portfóliós vezetőségi tag, majd elintézi.
Fura, hogyhogy pont a Freesoftot nem akarja kommeltálni? Akkor a Genesist miért tette?
Na mindegy. a profitline szokott elemezni kis/közepes papírokat is, nekem szimpatikusak az ő elemzéseik.
Az én céláram 3600. Az időtávot sajnos nem tudom.
"Azt személy szerint meg egyenesen rühellem, ha valaki a gyenge jellemével másokat is fertőzni akar".
Mint azt tegnap és ma is jeleztem, ezt a viselkedést én sem szeretem. Pueló barátunk kiszállt, Realmadrid barátunk meg nem fog aggályoskodni.
Annyiszor leírtuk már, többet nem is akarom, a céggel kapcsolatban minden rendben, ez a mostani állapot gondolkoztat el egy kicsit, de mint írtam, mindennek megvan az oka. Akkor pedig, ennek is biztos.
Egy dolog biztos: úgy az ember nem csinál kristálybányát, hogy az első hideg szellőnél lejön a hegyről.
Azt személy szerint meg egyenesen rühellem, ha valaki a gyenge jellemével másokat is fertőzni akar.
A fundamentuma stabil a cégnek, és úgy tűnik elsők között teszi túl magát a válságon, ami óriási "fore"-t jelenthet majd a jövőben. Csak hosszú távra jó ide a pénzt tenni, de - jelen állás szerint - biztosan jobban megéri, mint a bankbetét. Türelem. Sok türelem.
Ne vedd zokon, de tényleg rossz hatást vált ki az emberekből az állandó pesszimizmus. Csoportpszichológia, 1 . százat csinál:-))) De nehogy megsértődj:-))
Minden csökkenés után jön egy emelkedés, a kitartás meghozza az eredményt éssatöbbi ....(direkt egybe írtam). Gondolj a Május 1-i jelszavakra, persze, ha átélted azokat a "szép időket":-)))
Azert eleg jol veszik ezt ma is. Vannak meg gyulytogetok. Azert ez nem rossz.
En mar tegnap is mondtam, hogy nem adom el. Most meg csak kivancsisagbol... ha meg leverik akkor meg mar duhbol. :) A Free nekem marad...ahogy most latom meg jo darabig.
Valaki 2175-ön adott el 1260 db-ot.
Öntik, de fel veszi a piac. Még nem szakadtunk be. Pénteken a kgy. után pesszimista lettem, nagyon leszóltak egyesek, most meg mindenki szabadul a papírtól.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace