Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
nekem is a geni hoz valamit, amit itt meg orcoban bukok. várjunk türelmesen. ha tudok, veszek itt lenn. jó, hogy tegnap záróban nem kaptam. 2040-en állok benn...
Azért 3 héttel ezelőtt nem hittem - mikor először vettem free-t - hogy Genesis-el duplázok, freesoft-on bukok 10 %-ot.
Bennfentesek tudhatnak valamit , azért nem nyilatkoznak, ez a 24 milliárd csak nem tűnik el úgy mint az előző 10 milliárd.
Sajna meg kell várnunk, amíg a cég saját részvény vásárlása lezajlik, meg a dolgozók is bevásárolnak, és csak utána fog megindulni az árfolyam felfele. Addig benézhet 2000 Ft alá is.
Azért tegnap mikor 2217-ig húzták ezt nem gondoltam volna, ezért vettem vissza.
Maradnom kellett volna a pénteken leírtaknál, eladni és elfelejteni ezt 1650-ig. Úgy látom mégiscsak igazam lesz.
1) valaki vett 1650-en 150 k-t, amivel nem tudjuk mi a célja, de lehet, hogy zsebre akarja vágni azt a 30% hasznot.
2) tőzsdén akarnak vásároltatni részvényeket, de mint láttuk ezt jellemzően úgy csinálják, hogy letolják az árfolyamot, ez semmiképpen sem a vételi erőt támogatja.
3) van egy csomó tőzsdei szakszóval "hülyegyerek" aki azt hitte, hogy itt az ingyenpénz és 2 hét múlva megduplázza a pénzecskéjét. Ezek egyre csalódottabbak, és már kis esésekre is dobálják el a pakkjaikat.
4) A KGY-től sokan sokat vártak, ehhez képest nem történt semmi, tehát sok a csalódott befektető.
5) a vezetés sem hozza nyilvánosságra a megnyert projectet, ergo ennek valami oka van. Vagy nem érdekeltek valamiért abban, hogy az árfolyam felfele menjen, vagy van valami reális oka- valami bizonytalansági tényező a projectben. Mindkettő lefelé ható tényező.
6) Transzparencia hiánya.
7) Veszteséges gazdálkodási eredmények
8) Azért mert a blue chipek is simán mennek, ergo a nagyok nem keresnek alternatív befektetési lehetőségeket.
Mitől mehet felfele?
1) Mert van egy a cég méretéhez képest óriási project, ami esetleg még mindig nincs beárazva az árfolyamba és addig nem is lesz, amíg a profit és az infok meg nem jelennek róla.
2) Van akviziciós story, akár olcsó vásárlási lehetőségek, akár az, hogy ezt a céget veszi meg valaki jó áron, de ez még nagyon bizonytalan.
a lenyeg, hogy 2300-at 3x betamadta (fibo 61.8), szabaly szerint a 4. alkalom sikerrel jar, ill minel tobbszor tesztel egy szintet az arfolyam, annal nagyobb valoszinusege a toresnek.
a fibo 161-es 3600-nal van. celaram ez a szint (3550) , amennyiben atviszi a korabbi csucsot (2765).
esetunkben a novekvo OBV indikator novekvo veteli kedvet jelez (eddig).
....mondjuk ezt ma jol levertek es semmi nem utal arra, hogy ez ma visszafordul.
csunyan fest, nincs ezen mit szepiteni.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace