A BTC saját rendszerében senki nem zarolhatja a számlákat, amíg a key a tied egy papírfecnin, vagy bárhol felírva, addig a coin is a tied, és ez a lényeg, emiatt építettek erre a decentralizált finance ötletét, ezt szünteti meg a Coinbase, mert ugyanúgy funkcionál mint a bank,nála van key , ezért tudja zárolni a vagyonodat,készpénzt nem lehet zarolni, amíg a boltban elfogadjak.
Nem hinném,a lényeg, hogy te csak akkor kontrollalod ténylegesen a coinjaidat, ha a hozzájuk tartozó key nálad van, tudtommal a Coinbase ezt nem adja oda neked.
A tőkeáttételes kereskedést kevered össze a direktben vásárolt kriptokkal. Itt történhet meg az, hogy bezárják a számládat amikor mínuszba kerülsz, de ez nem csak a coinbase-ra igaz, ez bármelyik szolgáltatóra igaz. A coinbasa is erre tett utalást amikor azt mondta, hogy lezárja az ügyfelek számláit, de ez nem vonatkozik a direktben vásárolt kriptokra.
Nem ez a lényeg,mi van, ha a Coinbase csődbe megy, vagy bezár? A key nincsen nálad, olvasd el, hogy hogyan működik a BTC. Eladni máshol, úgy értem, hogy nem tudod nekem adni a Coinbase nélkül,mert nincs nálad a key. Olyan, mint a bankszamlan tárolt pénz,ha a bank zarolja, akkor ottmarad. A BTC szupersege elvileg abban lenne, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül működik... igen,a saját rendszerében, ahol te vagy a tulajdonos,mert NÁLAD van a key, akkor ez igaz.
A Coinbase most már odaadja neked a hozzá tartozó key-t? Én úgy tudtam, hogy nem, ezért mondtak, hogy csőd esetén eladhatjak az ügyfelek coinjait, mert a tulajdont megtestesítő key náluk van... te nem kapod meg soha, nem viheted el máshová, adhatod el máshol, vagy most már másképpen van?
Ui. A fentieket még hónapokkal ezelőtt aranyra is elmagyarázták... senki ne érezze magát annyira biztonságban, akinek physical backed ETF-je van, ha valami nagy baj keletkezik. Vajon miért? Ha valami nagy baj keletkezik,csak annak lesz értéke, ami a tiéd. BTC-ben csak az a tiéd, aminek a key-je nálad van, szerinted hány ember birtokol ténylegesen BTC-t... nagyon kevés, ahogy fizikai aranyat is.
BTC árfolyamát az ETF kibocsátás dobta most meg. Egy ETF tőzsdén forog, ami 9-től 17:30-ig van nyitva, aligha korlátlan hozzáférésű. BTC akkor hozza azokat az előnyöket, amiket írsz, ha valaki direkt vásárolja, nem Coinbase-n vagy ETF-en keresztül, egyébként mindig valaki más kontrollálja, ekkor pedig nem tudsz tőle igazán biztonságosan megszabadulni, vagy kezelni... vagyis az otthon tartott fizikai arany meg mindig jobbnak tűnik.
Hagyd, ne foglalkozz vele, hiába próbálkozol :) nagyon megégethette magát a kryptókkal, csak nem vallja be. Ilyen mértékű gyűlöletet és kényszert - ha senki meg nem említette itt a fórumon a kryptókat napok óta, akkor Ő biztos újra behozza a körforgásba - csak az érez, akinek valamiért nagyon fájó 😄🤭
Tul sokaig nem tartott a kinai felpattanas. BABA mar romokban ma reggel.
Törölt felhasználó2023. 06. 22. 06:21
szieszta: "Már szinte minden ország a digitális pénzen dolgozik, de annak semmi köze a Bitcoinhoz." Az biztos, hogy a pénzrendszer után a jegybankok valutái is digitalizálódni fognak. Az is biztos, hogy a jegybankok mindent látni fognak és az is, hogy előbb-utóbb visszaélések is lesznek ez miatt. Akár mondva csinált okokkal is korlátozni tudják a tulajdonosnak a számlájához való hozzáférését. Milyen szép dolog lenne, ha vállalkozókat, politikusokat korlátoznának hatalmon lévő ellenfeleik... Persze Magyarországon ez nem állna fenn a fidesznek esze ágában sem lenne korlátozni a politikai ellenfeleit... Ettől
egyébként az USA-ban is nagyon tartanak a pénzügyi vezetők és éppen ez
miatt tartják fontosnak azt, hogy kell legyen az adófizetők kezében is
egy olyan eszköz, amellyel védekezni tudnak az esetlegesen bekövetkező
visszaélésekkel szemben, ami a digitalizálódással együtt fog járni. Eddig a készpénz nyújtott némi védelmet a visszaélések ellen.Egy ilyen eszközre a politikusoknak sokkal nagyobb szüksége van mint a "pór-népnek." Na itt fog belépni a képbe a Bitcoin, egy olyan új elem a rendszerben ami anonimitást, függetlenséget ad annak birtoklójának. A
Bitcoin soha nem fogja leváltani a pénzrendszert és soha nem is lesz a
Bitcoinból pénz. A Bitcoin ennél sokkal többet ad és fog adni a jövőben
is. Biztonságot, értékmegőrzést, anonimitást, függetlenséget. (Az elmúlt 12-hónapban is növelni tudtam a meglévő BTC mennyiséget.) Más. Forint:
Záródik csendesen a hullám és vége lesz az erősödő trendnek. Nem
hinném, hogy valaha is látnánk a jövőben 370-alatt, szerintem vége van
itt a forint diadalmenetének. (néhány nap még és eldől)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.