Es amugy ezt latjuk az olaj kitermelo cegek arazasaban is. A nagybefektetok, tobb infoval,es pletykakakkal rendelkeznek. A FED es "korei" nem akarnak magas olajat. Tulajdonkeppen a most zajlo dual polusu uj geopolitikai rend kialakulasatol, vagy nem.kialakulasatol fugg minden. Ha marad a dominans egy polusu usa hegemonia, akkor nem hiszek a magas olajarakban. Ha nem marad ,akkor lesz magas olaj ar. SPR t is jol leapasztottak, soha ily veszélyes szintekre meg ennyire nem. Nekem ez elszantsagot tukroz. Szerintem:)
Janos, szerintem itt nem csak az SPR strategiai keszlettel manipulaljak le Biden es a liberalis szürke eminenciasai a hatterbol az olajat, hanem meg sajna van hova nyulniuk. A chevron elkezdte Venezuellatol venni az olajat. Most nagyon torleszkednek a liberalisok Venezuelahoz. Rajtuk mar nem mulik. Es.miert van jelentosege, mert a kijebb rugdalt olajvallalatok, utan usa "demokratikus" szankciok utan 700.000 hordora vereztettek ki venezuella termeleset. 2014 ben a napi 3 millio hordot is meghaladta! Es ott van meg Iran is. Szoval mar nem az usan mulik, hanem hogy a hirtelen "demokratikusabba" valo orszagok elfogadjak e usa barati kezet, es novelhetik az olajkitermelest. Usa nem szeretne 70-80 nal magasabb olajat latni, a FED erdekeben mostanaban. Szaudiakat se fogjak az ujsagirok,es egyebb "demokratikus" dolgok miatt molesztalni, csak noveljek a kitermelest. Jo, ott most azt nem tudjak holnap megtenni, de venezuellaban, hamar fel tudnak futtatni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.