Ilyen közvetlen vállalati támogatás mellett meglepődnék, ha további összeomlás lenne. Biztos lesz még korrekció, de tartom a papírokat.
Törölt felhasználó2020. 04. 09. 15:44
Csak úgy mondom: ha ennyi jegybankpénzt pumpálnak be a gazdaságba, akkor nagyon érdemes eladósodott céget venni, mert az infláció elsöpri az adósságot... Lehet, hogy az olajfúrósaimmal így fogom megütni a jackpotot ?:)
Akármi gördül le a gyártósorukról, az valószínűleg abban a másodpercben el van adva. Ha egy emelkedő trendvonalat nézünk a február közepi 12$-ról való elrugaszkodásától, akkor most nemigen lenne szabad már 15$ alá mennie. Egy 20%-os emelkedés (ami akár éves hozamnak sem utolsó) a tegnapelőtti szinthez lenne elég. Nem igazán értem, ez miért nem megy, és miért minden más (ezt még inkább nem értem) pl BAC ma a 3. rést fogja hagyni maga alatt az e heti felfelé menetben. Miközben arról cikkeznek, hogy NY-ban hűtőkamionokba pakolják a holttesteket. Indexek is kilőnek a 6 millió új munkanélkülire.
Mint a Big shortban, amikor a korán ébredő szemfülesek elkezdtek
shortolni, majd romlottak a fundamentumok, de ennek ellenére ellenük
ment a piac... egy darabig. :)
Lehet en vagyok az egyetlen, de egy OPEC+ megegyezesnek mi lenne az ertelme? Ezert kellett beszakitani az olajat hogy Trump egy telefonnal elintezze hogy a palaolaj termeles menjen tovabb? Nem ertem.... Az a legfrusztralobb hogy ha tenyleg megallapodnak akkor bizony lemaradtunk az olaj rallyrol....
SPY daytrade Az utolso chart, ALT1 eset, meg ervenyes: 1-2 tovabbi napnyi rally, es aztan keszen van a fel-korrekcio Kivancsi vagyok, mit jelentenek be, ha akkor esni kezd? Mondjuk 300 Trillio FED penz kovetkezik? es, minden USA polgarnak 1 Millio Dollaros csekket kuld a Trumpli? Es akkor mennyi lesz egy WC-papir guriga?
FED: ujabb 2,3Trill stimulus Valosag: 6,6M uj munkanelkuli Eredmeny; 2,3Till/6,6m fo= 350 e USD/fo munkanelkulikent penz bepumpalas Igy lesz ertekes a DOLLAR Ebbol akkora inflacio, es eszeveszett penz devalvacio lesz, amit most elkepzelni sem tudunk, es egyre inkabb muszaj az ARANY helyzetet nezegetni, vagy mas ertekes fizikai anyagot, teljeseen elment a jozan
Ha hozzuk ez elmúlt idők gyakorlatát, akkor Monthly MA20-ig tart a felkorrekció, ami nagyjából a 2880-as szint. Ott egy kiss good bye és indulhat a móka...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.