Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
-na írok én ehhez már megszűnt 1975 tájékán az arany alapú USD-lár,aranyhoz kötötték((meg tizszerezték a Jegybank pénznyomtatást 10X-esre Növekedett, ARANYKÉSZLET még a RÉGI ez nem növekedett,NEM VÁLTOZOTT!!))) . -NA most akkor váltottak a Petrol alapúra!! jelölt dátomot megadtam.. (fehérarany,kőolaj) USD-ra. -na most ez borulna fel 2020-ban!! Ítt kapna rést,ítt ütnének rajta az USA dolláron Kérdés mennyire fogja bírbi!! bocsánat kihordani!! na ez fog úgymond kifulladni!! Ennyit hallottam...::))) na ne veszekedjetek.. Persze szénkészleteken meg javított Usa..
az meg már csak hab a tortán, hogy ez nem az "én topikom", hisz nem én nyitottam, hanem kopejka kommertárs... őszintén szólva nem is értem, hogy miért reagálok rád, hisz röhejes amit csinálsz...
értékeld azt, hogy 20-30 percig kutakodtam az általatok tönkretett DAX fórumban... https://forum.portfolio.hu/prev/17771/4630571 azt, hiszem nem kell tovább bizonygatni a következetes short-ellenes álláspontomat... nem én vagyok a short mániás, hanem te...
a legaranyosabb, hogy olyan dolgokat kér számon rajtam ez a derék short-mániás és funkcionális analfabéta "úriember" amihez közöm nincsen, pl. úgy rémlik, hogy pont téged próbáltalak lebeszélni anno a DAX fórumon a shortolásról, annak a veszélyeit ecsetelve és az alulértékelt nyersanyagszektort ajánlva... nem, hogy nem biztattam ezen a fórumon senkit shortolásra, hanem aktívan kampányoltam ellene...
2018 legeleje van. S egy ilyen kolosszális lufinak, mint amit a jegybankok most fújtak, a tetejét eltalálni még a legbeavatottabb hedge fundok sem fogják, nemhogy Kisbüfi Béla a II/B-ből. Ennélfogva kicsit kivitelezhetetlennek érzem, amit számon akarsz rajta kérni. :)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.