Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
én inkább az alábbi hipotézissel állnék elő: 1. a decemberi kamatemelés után január elején korrekció lesz 2. erre a Trump által kiszemelt új jegybankelnök lazítással fog reagálni 3. az újabb lazítás azonban már inkább az árupiaci termékeknek fog kedvezni 4. ez azonban nem fogja meggátolni a lazítás folytatását, mivel a Trump adminisztráció 2018-ban már a kongresszusi választásokra koncentrál 5. a választások végére már nagyon szépen elszalad az infla és igen jelentőset esik a dollárindex, szárnyalnak az árupiaci termékek 6. ezen a ponton a FED pánikolni kezd, jelentősen megemeli a jegybanki kamatot és innen indul a valódi összeomlás, ami 7. az 1929-essel fog vetélkedni ez természetesen csak egy hipotézis, de ha tippelnem kéne én erre tippelnék
ha a Herbert Hoover analógiát követjük akkor a ralinak - és az azt követő összeomlásnak - össze kell forrnia a Trump névvel:) és utána majd jöhet a "bölcs" Roosevelt update-t utóda, hogy elvezessen minket a globalista new deal-re felépített szupranacionális nirvánába:)
szvsz pontosan ez a történet Achilles sarka, mivel minden korrekciós kísérletre újabb lazítással reagálnak előbb vagy utóbb de olyan inflációs robbanást gründolnak össze amikre már a jegybankoknak is reagálniuk kell oszt amikor csak 4-5%-ra megemelik a jegybanki alapkamatot le fog olvadni az egész rendszer szerintem minden további nélkül bent van a sztori végén egy 70-80%-os vagy még durvább összeomlás...
összeomlásra semmi ok , fossák a pénzt folyamatosan, japán évi 80 ezer milliárd jent nyomtat még mindig kis korrekció jó lenne mert később szűk lesz az ajtó de ez már csak így szokott lenni :o)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.