Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Szerintem értelmetlen minden ilyen összehasonlítás (ez ugyanaz a kategória, mint a hány éve van már bull, stb.). Egyszerűen azért, mert egy rendkívül spec. időszak van a tartósan zéró, ill. negatív kamatokkal. Ilyen környezetben extrém árazások is előfordulhatnak és ott még nem is tartunk.
Már csak 7 kereskedési nap és újabb rekord születik a tőzsdék történetében. Eddig 234 nap telt el 3%-os SP500 drawdown nélkül. A rekord 241 nap. Ha október így marad, akkor a VIX is rekordot dönt, az idei októberben lesz a legalacsonyabb az értéke. Még egy érdekesség: Az elmúlt évek statisztikái szerint napos grafikonon 12 havonta az árfolyamgörbének illene megérintenie legalább 1x az SMA200-at, vannak olyan időszakok, amikor szinte napra pontosan történik az SMA érintése, ez a nap pedig Trump megválasztásának évfordulója, 2017.11.08.
Annyira nem. Nem tud atkeveredni Dax 13kn. Usa is eppen megy, richtert tortek le, otp minuszban zart, mtel sehova nem megy. Mol kivalo, de azt tudtuk, mondtam het elejen
Legyen 2 konkretum a miertre, a mai hirekbol: The U.S. economy lost 33,000 jobs in September, the Labor Department reported, ending seven straight years of job growth. The unemployment rate fell to 4.2%, the lowest since 2001 and average hourly earnings rose 2.9% from a year earlier.The uptick in wage inflation bolstered expectations that the Federal Reserve will hike interest rates in December Ha a gazdasag tenyleg olyan jol megy ahogy FED irja, akkor miert is nem birna el egy egeszen normalis 4% kamatot? Miert kell felni 2.9% ber-emelkedestol? Es miert esik a jobs szam, amikor a hurrikanok utan eltakaritashoz, meg nyari szabadsagolas utan is, tobb ember kell nekiindulni Septemberben?
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.