Hát persze. Pampa, Hegyesi és ők voltak a legdurvább migráns (=szerintük nőerőszakoló, terrorista) rettegők. Meg egy rakás jobbos nick, akik jönnek-mennek... . Ehhez képest most leírja, hogy migráns barát!!! Mi van??? Még azzal is egyetértettek, hogy László Petra menekült/migráns gyerekeket rugdosott! Meg hogy az őcsényi panziós kerekeit kiszúrták... . Erre hirtelen migráns barát lett. Mindezt úgy, hogy azt írja, mindig is az volt... Besz.rás.
Borzasztó kognitív disszonanciája lehet ilyenek után: . "Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 ...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük." . Másfél év alatt ekkorát fordulni. Egészen döbbenetes.
Ezt a kormányt el kell kergetni. . "Kimondta az Ügyészség: blöffölt az ÁSZ, nem követett el törvénytelenséget a Jobbik . Az Állami Számvevőszék holnapján múlt hét pénteken jelent meg egy közlemény, igaz, ezt nem verték nagy dobra, az MTI sem számolt be róla – csak ma, miután a Jobbik meghirdette kora délutánra reagáló sajtótájékoztatóját. Pedig kiderül belőle, hogy a számvevőszék megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amely a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapította meg szándékos bűncselekmény elkövetését. A Fidesz-KDNP hazugsággyára újra megbukott, kézi vezérelt, eredetileg független szervezete, az Állami Számvevőszék bűnei pedig lelepleződtek..." . https://helyivalasz.hu/orszagos-hirek/kimondta-az-ugyeszseg-bloffolt-az-asz-nem-kovetett-el-torvenytelenseget-a-jobbik
Így kamuznak a Fideszesek: . "Phylaxa ma, 19:55 Sosem zavart a Genfi-Egyezmény szerinti menekült státusz megadása akárhonnan érkezett embereknek." . Ezzel szemben korábban: . "Phylaxa 2016. április 13. 18:43 A genfi szerint működött régen. Ha kimmentél a tranzitból valamelyik európai országba, akkor már utasítottak is el és mehettél oda vissza, ahol kiléptél. Ez a genfi." . . "Phylaxa 2016. július 01. 21:41 Be kell fejezni az illegális migrálás engedélyezését. A nemzetközi vizekről video, műholdról is felvétel és vissza Líbiába. Ne nézzen már senki hülyének senkit!" . "Phylaxa 2016. augusztus 15. 20:17 Repülőjegyet bemutatták ami Budapestre szólt végállomásnak? Neeeem? Akkor nem Magyarország volt az első ország. Ennyi. Az a Genfi egyezményt nagyon jól megfogalmazták" . "Phylaxa 2016. szeptember 04. 21:50 Vissza kell szállítani Líbiába vagy Törökországba. Úgyis ez lesz. Nem lenne jobb minél előbb? A Genfi-Egyezmény nem népvándorlásra lett kitalálva." . "Phylaxa 2016. október 05. 15:26 Hogy mi legyen? A Genfi Egyezmény világosan kimondja. Visszatoloncolható az anyaországába. Ja, hogy az anyaországokat nem érdekli a Genfi egyezmény? Ehhez nekünk mi közünk? :)" . "Phylaxa 2016. október 05. 14:07 ... 2.Magyarország nem határos Szíriával, sőt, 4 ország van közöttük, amin nem gyalogosan jöttek végig, hanem szállították őket. 3.Egy Budapesti repülőjegyet kérünk felmutatni, olyan járatét,mely Szíriából indult és az első megálló Budapest volt." . "Phylaxa 2017. augusztus 30. 11:36 Leírom neked külön akárhányszor nem érted. Le kell állítani az illegális muszlim bevándorlást" . "Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 ...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük."
Most néztem meg, hogy mi történt, miért feltételezel rólam ilyesmit? Tudod te is hogy ez nem rám vallana. Még itt i a fórumon is a saját nevemmel irkálok, mindig vállalom a véleményem. De az érdekes, hogy ő is a 104-esen problémázott :)
Természetesen nem igaz. . De a jelenlegi választási rendszerben a FIDESZ tudott 45%-al 2/3-os parlamenti támogatást szerezni, akkor ez igaz lehet egy másik pártra, vagy pártszövetségre is. Csak erre akartam rávilágítani. . Jöhetnek a mínuszok!
A Fideszes topicban hiába írsz nekem, ott nem tudok válaszoln - de ezt te is tudod. Persze ti amúgyis az egyoldalú kommunikáció hívei vagytok, nyilván ezért írkálsz nekem oda mégis...
Én tényeket írtam, amit ugyanis deszcsakafi írt, az szimpla hazugság. Nem igaz ugyanis az az állítás, hogy az ország 2/3-a Fidesz szavazó. Vagy szerinted igaz?
Két dolog is következik ebből: 1. innen nem tud kidobni - objektív okok miatt . 2. Ha az ellenzékre 2018-ban az ország kevesebb, mint 25%-a szavaz, a szavazásra jogosultak 29%-a, akkor a választáson 45%-ot szereznek - jelentsen is ez bármit is . Üdv: fidesztroll
A kampány aktivista most dobott ki a topicjából, mert nem bír szembenézni a tényekkel, ráadásul megint sikerült kamuznia is. . "deszcsakafi . te beszélsz arról hogy csak a Fidesz és a hívei hazudnak. LOL. Most hazugoztad le az ország 2/3-át" . A Fideszre 2014-ben az ország kevesebb, mint 25%-a szavazott, a szavazásra jogosultak 29%-a és a választáson 45%-ot szereztek.
"A választások előtt a Fidesz feljebb kapcsolt, és az eddig sem finomkodó kommunikációs színvonalán még tekert egyet, és lement a legalpáribb mezei trollok szintjére. Csak januárban annyi értelmetlen, agresszív, össze-vissza csapongó zagyvaságot hozott le az MTI a Fidesz közleményeként, hogy joggal merül fel a gyanú, ezeket a szövegeket nem is a pártban írják, hanem egyszerű kommentelők megjegyzéseit adják ki közleményként."
Fidesz hazugsággyár