Volt munkahelyemen ""megkéstem"" 1990 Nevezzük rendszerváltásnak aztán odamentem a FŐNÖKHÖZ Fogas eltárs ezt kérem, hát ne szólítson maga engem elvtársnak Hu nagyon égtem!!!Hiszen még tegnap még LEGNAGYOBB ELVTÁRS VOLT!! Leninváros LEVETTÉK AZ ELNEVEZÉST ÉVEKIG AZ ÁLLT MEG AZ AGYAMBA NEM új elnevezés(TISZAÚJVÁROS) na így volt ezzel mindenki!!! Nézet ki a fejéből!!!
Állítólag ha az ember nem szólal meg feleslegesen, akkor nehezebben ég be akkor is, ha túl hülye. Ha azt gondolod, ezzel rád célzok, azt se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom. Persze főleg megcáfolni.
én inkább EU típusúnak minősíteném őket:) de a bolsevikozásodra visszatérve: azért röhejes az egész, mert a komplett magyar gazdasági/politikai elit posztkommunista elit az 1945 előtti elit: 1. emigrált, 2. életét vesztette a megtorlások alatt (pl. internálások) 3. deklasszálódott (pl. az elszegényedett arisztokraták között szép számmal van olyan is aki szégyenli a származását...) 4. vagy pedig integrálódott a kommunista rezsimbe (tudnék mondani egy pár cifra esetet...) innentől kezdve meglehetősen súlytalan a múltbéli eseményekre visszautaló "bolsevikezés", hiszen jóformán mindenki érintett... a de facto politikusok (az un. "civilek" jó része is az) mai álláspontját lehet inkább minősíteni és ha ezt vesszük alapul, akkor a legvadabb neomarxista tévelygések pont a "tiszta" un. "civilek" között vannak
Persze nekem is """elhrapták a torkomat"".. na fel a fejjel.. Aztán sosse áll ítt az az ember,mért tette velem!! ""Nem szégyen az ránézve bosszúvágy hajtotta""!!! -Mint mikor elveszti a fonalat!! Mondaná már egyszer KÁRVOLT TÉGED BÁNTANI/bántanom!!
Srácok mennem kell(bocs,hogy ezzel keztem) nem kell ebbe monopol szemléletet bele venni!! Köszörültük egymáson a nyelvünket áhhh ítt rossz követektetést ELŐRE PROLONÁLNI!! Látjátok ezennel már magam is felülírtam!! :):):) Pld. olv. Gambit(gambadoro>>> viccesen humorizál) nem is osztja meg vidék avagy Fővárost!!
Fidesz hazugsággyár