Biztonságosabbá vált Németország 2017-ben - hangsúlyozta Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter Berlinben a tárca bűnügyi statisztikai jelentésének bemutatóján. A kimutatás szerint tavaly 5 761 984 bűncselekményt regisztráltak, ami 9,6 százalékos csökkenés az egy évvel korábbi 6 372 526-hoz képest.Ez a legnagyobb mértékű csökkenés 1992 óta. Százezer lakosra 6982 bűncselekmény jutott, ami 10 százalékos visszaesés és harminc éve a legalacsonyabb szám - húzta alá a miniszter.Továbbra is sok a teendő, a teljes biztonságot pedig nem tudja garantálni az állam - tette hozzá Horst Seehofer. Kiemelte, hogy továbbra is nagy a terrorveszély, bármikor történhet terrortámadás.
Tisztára komcsi módszerek: . “Egy év totálisan értelmetlen harc után leszedték Dózsa László nevét az óriásplakátról . Schmidt Mária korábban azt ígérte, ha kiderül, hogy tényleg nem Dózsa van a fotón, majd bocsánatot kér, és kijavítják. Ennek ellenére idáig ragaszkodtak a saját, egyre tarthatatlanabb verziójukhoz, arra fókuszáltak, hogy ha hiba is volt, ki a hibás (az egészen biztos, hogy nem Schmidt Mária), és október 23-i nagybeszédében mindezek után még Orbán Viktor is kiállt Dózsa László mellett.” . https://index.hu/belfold/2018/02/17/egy_ev_totalisan_ertelmetlen_harc_utan_leszedtek_dozsa_laszlo_nevet_az_oriasplakatrol/
És mi volt 2015-‘17 között: . Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 “...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük." . Pampa 2015. augusztus 04. 14:36 “Aki a zöldhatár felől jön az terrorista és lelőjük." . És azt állítják, ők ugyanazt mondják... Muhahaha:)
Íme az új Fideszes irány migráns ügyben: . Phylaxa 2018. február 17. 19:12 “Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Pampa 2018. február 4. 11:49 “Már az is baj, ha egy ország szolidáris a hazájukat elhagyókkal?”
Az extrém kognitív disszonancia bizony bármire képes. . Ő ezek szerint így tudta feldolgozni, hogy Orbánék a durva propaganda ellenére muszlim migránsok tömegeit fogadták be (akiktől retteg), hogy hirtelen visszamenőleg is migráns barát lett:) Mert hát az ugye nem lehet, hogy a szent Orbánja hazudik neki... . Smileyt tettem, de amúgy ez egy szomorú és tipikus történet az átlag Fideszes fejében zajló folyamatokról...
Fidesz hazugsággyár