Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Pozsárral azért óvatosan. Egyrészt rúgott jó pár luftot az elmúlt 10 évben, másrészt felveszem Placi sapkáját és felteszem a kérdést: cui bono? Én azért annyira nem csodálom, hogy a Szaudiak által pénzelt Credit Suisse elemzője olaj és aranypárti cikkeket ír. Fizettek nekik eleget, hogy ez legyen a véleményük. Persze igaza is lehet, csak ne gondoljuk, hogy elfogulatlan Pozsár.
Köszi szépen. Megnéztem néhány youtube review-t, igazából azt látom, hogy ez a modell csak a nevet adja, a tésztáknál látszott, hogy egy kicsit küzködött a gép, ennyi erővel veszek egy Rossmann-os habverőt 9000Ft-ért, nagyjából ugyanott leszek. Én még 20 évvel ezelőtt láttam ilyen gépet dolgozni, az maga volt a csoda. :-) Valószínűleg régen csak 1-2 modell volt tisztességes teljesítménnyel, és az emberekben az a kép él. Ahogy Humanoid írta az élelmiszerekre, szerintem erre is ez vonatkozik.
Az jó, de a nap végén meg ne vedd, se ezt se a gagyi olcsó bármilyen márkát. Kenwood 1500w kell Neked, igaz drága, de miért vennél évente szart, egyszer kell jót.
Múlt héten voltam az Árkádban a KitchenAid boltban(gyönyörű cuccok vannak), ott sorakoztak színenként sorban, kár hogy nem lehet őket élesben kipróbálni, hogy mit bírnak ki xD
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen