Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Na azért most már nehogy az alapján válasszak bort, hogy most neres, vagy nem. Bevallom nem foglalkoztam sosem azzal, hogy az öreg takler neres-e vagy sem. De nem is érdekelt. Konkrétan emberileg is szimpatikus volt, amikor találkoztam vele, és nagyon finom bookat ittam tőle.
Miért nem kell minősíteni? A borra írtam, nem Humanoidra. Látod a jobb az szubjektív, de ez elől nem bújnék el, simán menne. Inkább azt sajnálom igazán, hogy giga neres tucat szarokat iszik valaki. A tájékozódást nem lehet megúszni, túl könnyű út, hogy nem veszek róla tudomást. Nade tessék, Neked ajánlok valamit. Látogass el Szentesihez Budaörsre, hogy picit kiemelkedj a nagynevűek super premium maximus erectus világi boraiból.
Naaa. Ha tudsz jobbat, ajánlj neki, de nem kell minősíteni. Kb olyan, mint mások zenei ízlését kritizálni (mindaddig, amíg nekem nem kötelező hallgatni, mert nem a szomszédom. :-))
Én egyszer ittam Új-Zélandi bort, olyan érdekes volt, mintha faszén íze lett volna. Már csak a grillhús hiányzott. Egyébként a birtokon tartottak steak marhákat is, megtermelték az egész étlapot. :-) Ezeket is elmentem, most Placi találatát vettem, és az 5* volt.
En a pannonhalmi sauvignon blanc, de a sznob ismeroseim a Matua-t szeretik nagyon. En mindig nagyon bebaszok attol a bortol, nem szeretem a levendulas mellekizt, szar ujzelandi lőre.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen