Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Minek után itt irdatlan fizetések vannak, ezért valóban a győr nagyon rossz hely most. A rendelési árak, a kaják is lényegesebben drágák, mint a fővárosban. Itt pörgött túl a lgejobban a gazdaság. Benzinkúton is 20 m-es sor volt délelőtt 11-kor.
Merre felé laksz? Szépségiparban dolgozom, benyomlak valahova😅
Törölt felhasználó2022. 12. 06. 17:36
Hihetetlen ebben az országban mi van. Az, hogy a benzinkúton vagy kapok üzemanyagot, vagy nem az egy dolog. Az megint egy másik dolog, hogy egészségügyi szolgáltatást már lassan pénzért sem lehet kapni. De konkrétan, hogy a fodrászom ne tudjon idénre időpontot adni, hát egyszerűen erre nem tudok mit mondani. December 6-án nincs időpontja... Egy sima férfifodrásznak. Egyszerűen annyi a pénzük az emberkenek, hogy nem győzik elszórjni, dolgozni meg senki sem akar. Aki véletlen dolgozik, az meg zéró hatékonysággal aranyárért teszi. . Valaha vége lesz ennek a borzalmas hiánygazdaságnak???
Köszönöm Nektek! . Tudod, néha nem értem az embereket. Ha egy kisgyerek, vagy egy baba kocsi lenne ott, azt is elütné....? Mert kissé úgy érzem, hogy nem tisztelik az életet. Annak az állatkának is egy élete van. Az én cicám, zárt folyosón volt. Rényire volt nyitva az ajtó....így törtek ránk. De nem a kutyákra haragszom, hanem az idióta gazdájára!
Nem akarok sírni....., annyit sírtam hétvégén :(( A gyönyörű vörös norvég cicámat a saját házam folyosóján megtámadta két kutya. Küzdöttem én is, Ő is, az orvos is....de elment a fenti vadászmezőkre. 😣😣😪😢 ------ Tessék boldognak lenni! Sugározzátok vissza rám...., jó ?!
https://www.imdb.com/title/tt0307987/ Karácsonyi hangolódáshoz ajánlott, talán ez az egyik legmeghatóbb film a szeretet ünnepéről. Mindig könnyeket csal az ember szemébe 😢🎅
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen