Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Valószínűleg igen. Igazából arra számítottam, hogy az indexek visszaesnek a mai alj alá egy kicsivel, és onnan indulnak ismét fel...gondoltam, hogy ha megtörténik, akkor hátha a többi is követi ezt a logikát.... Hát annyira nem. :-)
Erre ma szakadni kellett volna. Piac azt jatssza mint ftxnel, ignoral minden rosszhirt, johorre tepes. Kiraly! Lassan itt a mikulas, meg belefer a ralli? 😀
Vix mai erteke alapján, nem hogy minden rendben. Hanem egyszeruen csodas, es semmi szerkezeti es , gazdasagi baj nincs, es kb nem is lesz, a kozeljovoben . LOL 🤣
Megvolt az egy-két homokozós óra a gyerekeknek, aztán folytatódik tovább a fel. Nincs itt semmi látnivaló, max a shortosokat csinálják ki. Azokat meg nem sajnáljuk :)
Törölt felhasználó2022. 12. 02. 17:19
Most hívott egy látó ismerősöm. Azt mondta van egy üzenete számomra, de nem érti az egészet. Miután elmondta, már értettem, így is cselekszem. Így szólt hozzá a hang: A póló második eljövetele hamarosan, terjeszd az igét.
Pedig írtam már hetekkel ezelőtt, pubinak telefonon is mondtam, és megint igazam lett. Bejött. Vissza lehet keresni. Kevesen értik milyen játszmák mennek a háttérben, én a folyamatokat figyelem, ebben vagyok jó, meg másban is.
Na most pl. lezártam a shortokat, és longot nyitottam, mert zs. bűnözői csoportok fel fogják machinálni lokális maximumra az indexeket. Majd ha ott lesz, akkor nyitok egy újabb shortot.
Pedig szerintem írtam, csak a pf fórum beteges. Hát mostmár nehéz így, számozd újra, az mindig segít. Vagy várj pár hónapot, a jövendölésem bejön idővel, most a gyengéket ugrasztják ki.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen