Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Szerencsére nem a kező trader vagyok, de milliomos leszek könyvből kereskedek, amiben az van írva, hogy a daytrade=zárás előtt kilépek. Van mikor napokra pozícióban vagyok. Hullámszerkezetből az látszik egy ideje, hogy le fog fordulnim, és mély esésbe vált. Ha még ment volna felfele, akkor sem sokat mehetett volna, amit pozícióban kihordtam volna lábon...
Nem azt említetted , hogy napon belül kereskedsz ? Mert akkor minden egyes nap nap új fejezet illetve piacmozgató adat előtt ugye érdemes kilépn vagy a pozit hedgelni ízlés szerint , mert bent maradni kaszinós....egyes apácák elmondása alapján.... http://keptarhely.eu/view.php?file=20221202v02xa78p2.png
Ennyi pénzért orbán viktor-os pólót is felveszek, amin a fején korona van. Na jó, azt azért ennyiért sem. De Shalom Bernanket simán bevállalom egy körre. :P
csodálatos, Humi polót kapott, yooio pénzt keresett most meg a visszatesztben szarra lehet shortolni. ennel jobb setup nagyon ritkan van izomból ráshortolni.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen