Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Mikor mar mindenki rinyal hogy 2500 es 3000 korul allunk, baszd allin a szamlad. Ezt tudom javasolni.ugyanez volt 1,5 honapja, mikor 3600 volt es 3200 kiabalas ment.
A nyári felhúzás óta már elengedtem, tudom hogy semmi keresnivaló $4000 körül, csak ki kell várni. Egyelőre tartom azt, amit múltkor számoltunk, hogy valahol $2800-3200 körül lehet talán meg az alja, hacsak nem lesz nagyobb durvulás. Ez nagyjából a soft landing scenario. Maximum annyit próbálok ki legközelebb, hogy pár hetes/hónapos távra swing tradelni legközelebb veszek valamit a pánikolós napokon, talán NVDA-t, azt szereti a nép.
nezem az orderflow-t, siman visszahuztak nagyobb vételekkel. persze be lesz boritva, de ha 1 napig megy fel 4100 fölé ott nem bírnak eleg kisbüfit "megetetni" szarral, hogy aztan beborithassák.
Erre szoktál valami statisztikát nézni, vagy érzésből mondod? Szerintem a tegnapi rekord emelkedés inkább short squeeze lehetett, mintsem fundamentumok alapján vásárlás a nagyok részéről.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen