Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ebben igazad van , tulajdonképpen attól függ, hogy hol akarsz élni, milyen életszínvonalon. Ahogy öregszik az ember a toleranciaszintje és az egészsége egyre többe kerül. Saját példa: a pajzsmirigy egy vagyonba kerül, amikor +10kg- nál az állami orvos azt mondja, hogy observation elég, majd gyere 3 hónap múlva.
Nyugoccság van, a pf. fórumokon a 100 mandarinonként önmagát géniusz csilliárdosnak hirdető kamus manuszok és nénik száma közelít a 100-hoz. Persze eleinte ha utána böngészel okosba , hogy mi az igazság sírsz a röhögéstől…:) https://www.youtube.com/watch?v=sGYrvIMKjKU
Hobbiként nem milliós horgászfelszerelésre gondoltam hanem például veszünk egy csomó könyvet, van rengeteg társasunk amit folyamatosan újítgatunk, mindkettőnknek van gyűjtői hobbija, párom koncertekre is jár, időnként fest is. Ezek mondjuk havi pár 10 ezres dolgok maximum, de nem is azt írtam, hogy habzsi dőzsi van, csak annyit, hogy nem vegetálunk szerintem. Autóm 8 éve van, tudom mivel jár, főleg hogy ezelőtt egy 22 éves autóm volt. Ezt viszont nehéz havi szintre lebontani.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen