Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem gondolnam ,hogy a haboru elhuzodik sokaig. De ez mar oyan proxy haboru, ami szinte egy halmaz, a halmazban. Kisebb halmaz USA(Ukran)- Orosz. Nagyobbik Proxy halmaz Nyugat (USA)- Kelet (Kina) (kereskedelmi)haboru ez. Ket polusu vilagrend alakulasa zajlik a szemeink.elott, ahogy Humival mar az ev elejen mondtuk, sokak hitetlenkedese ellenere. Azota mar tobb nyugati liberalis vezeto is hasznalta ezt a szofordulatot. Mar tovabb nem is.titkoljak. Sot itthon legutoljara a MOL vezer hasznalta utoljara. Mondtam is magamban "nincsak mar":)Ui: Soha nem lesz mar nyugat barat vezeto a kovetkezo 20 évben, oroszhonban. Oka: A ruszkik megtanultak Jelcin, es "nyugatbarat" liberalis oligarchak uralma alatt, hogy mit hoz nekik a liberalizmus. Oroszorszag, nem Szentpétervárbol áll. A lakossag nagy resze videki . Ha felno egy uj generacio, akkor talan.
Aki saját tudásából milliárdos lesz, annyit csalódik az emberekben és kapcsolataiban az évek alatt, hogy inkább a virágok felé fordul. :))) Nem beszélnek, szépek, nyugtatóan hatnak és az asszony se csesztet kertészkedés közben. Aki kellően bölcs előbb utóbb hasonló következtetésre jut pénz nélkül is. :)) Egyedüli pótolhatatlan vagyontárgyunk az idő.
Yepp... ezt csináltam egyetemista évek alatt :) legalább megtanultam ezt-azt megfőzni, elkészíteni :) Mondjuk számos pontot mai napig betartok :) Tschüss, AKS :)
Azt tudom, hogy nem szórja a pénzt az, aki megdolgozott érte, és szórja, aki úgy éli meg, hogy "könnyen jött, könnyen megy". De én nem erről írtam. Ideje mindenkinek csak 24 óra van per nap, és ha keres 1 óra munkával a milliárdosod mondjuk fél misit (ex has), akkor nem fogja elvégezni mondjuk heti 1-2 óra munkával azt a melót, amivel pénzt is kereshetne, és mondjuk (megint ex has) ennyiért havi 1 misit fizetne ki, miközben meg keresne kb. 6 miskát vele (ez volt ugye az ex has). Feltéve persze, hogy a peremfeltételek teljesülnek :) ...lehet persze, hogy úgy fogja fel, hogy testmozgás is kell. Az más. Muszájból csinálja akkor, de ha amúgy is valamit sportolna ebben az időszakban, akkor végső soron nem teljesen irracionális.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen