Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ebben nem biztos, hogy benne vagyok, a mai beszélgetést végigolvasva azt éreztem, hogy biztonságosabb név és cím nélkül szerepelni. De félretéve, amire kíváncsi lennék, hogy miért pont ezzel a dátummal veszed, és hogy valami mást is kell érteni-e hozzá, vagy csak megvenni ezt a valamit (nem vagyok IB ügyfél, de lehet, hogy rosszul döntöttem, és átviszem majd a befektetéseket, ők foglalkoznak TBSZ-el?... nem biztos, hogy megéri vele foglalkozni, ha minden más platform a Randomon kívül ennyire nehézkes).
Figyelj. Szegyen nem szegyen. En nagyon sokat szivtam regisztralassal, nem jo scannaltam, nem fogadtak be, stb. Utána tobbszor neki futottam, mert korrekt broker, es olcso. De nekem ,aki turelmetlen, az osszes hajszalam az egnek allt, higy milyen korulmenyes, binyolult a rendszeruk. Utana egy jo baratom, segitsegevel, sok ido alatt ujra neki ugrottam, ahol, ha veletlenul nem jeloltel be egy pipat, az elejen, akkor nem fertel az ndx hez, meg egy csomo piachoz. A beutalasi procedura, meg hab volt a tortan. Es mikor segitseggel nagy nehezen mar minden parameter klappolt ,onanntol mar egyszeru a kezelese, meg foleg, ha van egy ebben tapasztalt barat aki segit. Na onnantol ott ment a short, long ndx ,sp, tesla. De a vix csak babonabol nem. Most ott van az orosz reszveny szekciom is ami felfugesztes alatt leledzik, bar jo olcson vett adr ekkel van tele. Gazp, MTL, sberbank es meg valamilyen orosz banyasz .:(. A reszvenyek, meg kbc hosszura. Hosszu alatt tobb mint 1 honap tol vegtelen. Szoval roviden, ha atszivod magad a regisztracios proceduran, mindent aprolekosan kitoltos, kipipalos, reszen, es a beutalos reszen Akkor utana mar nagyon jo. Egyedul nekem nem.ment volna ez a resz. Tudom mert sokszor neki futottam egyedul 😀(Rohogni nem er)
Uuuuuu. Mióta te coacholsz, azóta pedig fejlődtem. De milyen igazad van. Moszadosok, KÉREM A RÉSZEM!!!!! (És ez volt az udvarias forma. A kevésbé udvarias lófej lesz az igazgató ágyában) :P
Tisztelt Igazgató Úr ! A rendelkezésre álló adatok alapján valószínűsíthető, hogy az Ön által említett személy valójában az Önök ügynöke ,hittársa fedésben. Feladata volt a leírtakból következtethetően , hogy kiugrassza az ellenséget macskákat a bokorból. Mivel az illető dekonspirálódott így a feladatra más arra alkalmasabb személy bevonása válhat szükségessé. Ezennel ajánlanál fel szolgálataimat , mint goj egy diszkrétebb összegért. Persze merjünk nagyot álmodni. Tisztelettel és őszinte nagyrabecsüléssel : dexter atya https://www.youtube.com/watch?v=JdNyhNgE0EI
Humi ne csinald! Az uzleti erzeked hol hagytad? Hallottad, hogy tobb millios koltseget sporolnak rajtad havonta!!😀😉. Tessek legalabb a felét elkerni magadnak, sok millios bevetelhez jutsz, es teljeskoruen egyuttmukodni veluk😀. Jelige: Jo penzert barmit!!😀
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen