Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hát ja, lacikával, meg a németeknél robotoló billencs mesterrel együtt ismerik a világegyetem összes dolgát. Sőt, még az univerzum határain túli dolgokat is :))
Tevedsz, huminak van egy biciklije es mint a Mukilas a szanjaval, o ugyanugy korbetekeri az orszagot, minden telepulesen megszamolja hany elado ingatlan van kint ( ahova nem irjak ki mert csak az ingatlan.com-ra teszik fel azt most hagyjuk), lecsekollja hany cigo dolgozik vagy nem, mekkora csoportokban. Mennyit dragult es hol a szalámi stb.
Sajnos kiterjed tapasztalataim egészében megerősítik a leírtakat. Sőt, még rosszabb a tapasztalat... Csak a tapasztalati érvvel nem vitatkozik, aki kicsit is rutinos, mert arra azt mondja bárki joggal: az csak egy (vagy néhány) kiragadott eset.
Ez nem igaz. Én a négylábúak barátja, sőt védelmezője vagyok. Főleg ha párnás a tappancsuk. Soha életemben kutyát, macskát de szerintem emlőst sem bántottam. Nyilván mivel horgászom, ezért nem tudom azt mondani, hogy gerinceseket nem bántottam.
Az, hogy te nem tudsz róla, az egy dolog. Utána kell olvasni. Az alap vallási enciklopédiájuk -utána lehet olvasni nyiltan szupremácista - helyenként alpárian szupremácista mű. Nem idézek, mert alpári stílusú és még én is kitaltanám magam, ha azokat leírnám. :)
Ekkora baromságot még nem hallottam. Nem tudom, honnan veszed, hogy felsőbbrendűnek gondolják magukat. Ez nem felsőbbrendűség, hanem az életstílusukból, kultúrájukból adódik. Semmi köze ahhoz, amit írsz.
Tudom, de a másik csoportnál meg sem lehet próbálni. Sőt a csoportjuk nevét ki sem lehet mondani, mert abban a pillanatban meg vagy bélyegezve. Azt meg, hogy van probléma a kollektívtudatukkal még fel sem lehet ventni, mert azonnal egy életre elvágnak mindentől. A cigányoknél ki lehet mondani, hogy van cigányprobléma.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen