Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Somogyi Tamásként volt jelen egy másik blog fórumában, a variance.hu. Ott is jó adag szidást kaptam tőle, mert a coinmániasok között mertem kritizálni a bitcoint. Az INLOCK tulaja volt a blogger, aki elsőként rakott össze egy kripto-zacit és még a coinmarketcup-on is jegyzik. Igaz a hugarian vizslát is, ami egy vicc, a dogecoin mániáról akartak lehúzni egy bőrt.
Én folyamatosan vitáztam vele, de ő mindig kioktatott. Én emlékszem az opus fórumban Gyuribára is. Olyan elemzéseket készített, hogy az elemzőházak megirigyelhették volna, a sikerei és jóslatai folyamatosan alátámasztották tudományát. Olyan követői köre volt, mint fakatikának, meg twitterus muskus nak együtt. Aztán eltűnt, pedig tömérdek "bennfentes" infóval rendelkezett.
Épp ideje a fordulatnak, már mindenki boldog, 400 az eur 10e az OTP, és a cikk is utal, hogy a háború nyugisabb. Lószart mama, max 1 hónap és élesedik ismét.
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A bevándorlási kérdéshez kapcsolatosan volt most pár hónapja egy elég komoly botrány: a DeSantis vezette floridai kormány 50 illegális bevándorlót szállított át Texasból a massachusettsi „Martha’s Vineyard” szigetre, egy olyan területre, amely „bevándorlás-barát” térségként jellemezte magát, viszont gyakorlatilag teljes egészében dúsgazdag, fehér amerikaiak lakták. Bár nem meglepő módon Martha’s Vineyard lakóiról kiderült, hogy annyira mégsem bevándorló-barátak, a „trollkodó” intézkedéssel sokak Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva." Ez a ficko tiszta @Placi féle mentalitasu. Tetszik ez az ember.😀.
Valami olyanra emléxem, hogy boole találkoztt vele élőben. És valami olyat írt, hogy kifejezetten tájékozott volt. És egyébként tényleg jópár dologban elég tájékozott volt valóban. Nem mintha ez bármit is jelentene.
Ja a kenguru pörkölt zabálók földjéről írt Békásmegyeri ip címmel . Persze egész nap írt az a pár órácska időeltolódás soha nem zavarta....:) Régebben Kisvuk néven futott most .....DD). A legendás ausztrál sztárbefektető jelenlegi nick reinkarnációja a hírneves opusz ,futur stb. kipcsák foscsikkel bajlódik (állítólag ). Nyílt fórumokon az aktuális sztár géniuszok kinyilatkoztatásaikat érdemes jól megfontolni. " "Ne higgy el semmit. Mindegy, hol olvastad. Mindegy, ki mondta. Akkor sem, ha én mondtam. Csak akkor, ha a magad értelmével is erre jutottál."http://keptarhely.eu/view.php?file=20221113v00xfhe6l.jpeg
Mindennek meg van a varázsa. Van mikor az a jó, ha személyesen ismerik egymást egy csoport tagjai és van mikor nem. Van olyan barátom, akivel teljesen őszintén beszélhetek, de van akinél moderálnom kell a mondanivalómat. Nagy szerepe van ott az irigységnek, mikor nem szabad mindent elmondani. Van mikor a vélemény különbséget nem fogadják örömmel és ha nem akarok konfliktust, inkább csak bólogatok, de ha belelátna gondolataimba..... Azt gondolom, nekem a 30 év üzletkötői múltam köszön vissza a viselkedésemben, mikor nem szabad megbántani a legbutább embert sem, mert akkor nem lesz üzlet. Nagyon sokszor helyeseltem, jópofiztam, a szimpátia elnyerése miatt. Alapjában véve nagyon konfliktuskerülő vagyok, de ha nem ismernek, akkor szívesen megvédem az igazamat. Az is igaz, hogy nem üzletkötőnek születtem, de én még abban az időben kezdtem, mikor minket még képeztek. Számtalan iskolázáson kellett részt vennünk, elég gazdag cég volt ahova elszegődtem és nem sajnálták erre a pénzt. Persze akkor ezek a képzések unalmasak voltak és mindenki az esti bulit várta, de tudat alatt elég sok minden beépült. Ezt nagyon jól tudták a profi előadók is, a legtöbb pszichológusi múlttal.
Tortenelmileg megfigyelt teny, hogy barmely tarsadalomban, akkor tör ki elegedetlenseg, ha nagy merteku eletszinvonal csokkenes vagy valsag , inflacio tör ki. Okori Romaban ezt az aranyhiany, (mert nagyon keveseknel halmozodott fel az arany, ezust, altalaban egy vekony szeparalt tarsadalmi szegmensnel). Es ennek kovetkezteben, kényszerül penzhigitas, avagy penz romlas kovetkezett be, a denarius ezust es aurum aranytartalamat, nagymertekben felere, 1/3 ra is csökkentették, ami ertelemszeruen azonnal 2-3 szoros inflaciot okozott. Ilyenkor a csaszar gyorsan inditott egy haborut, perzsia, dacia, gallok, stb ellen, es ujra friss aranybearamlas kivetkezett be.( penznyomtatas egy jobb , fedezett formaja). Ha a haboru ,ergo a.penznyomtatas nem sikerult, a csaszar, es a fennalllo rendszert eluldoztek,mert szegenyseg, es elegedetlenseg lepett fel. Ez 2000 ev alatt mindig igy volt. Ha ismered a tortenelemet, akkor megsaccolhatod a jövőt. Mert az emberi termeszet nem valtozik!
Tomibáááá? Engem is ő alázott a nagy tudományával és sikereivel. Miatta van ez a coin becsípődésem, mikor Ausztrália legsikeresebb befektetője osztotta az észt, 118,5 órát aktívan tanulmányozva ezt a csodakütyüt. 50 ezerért ajándék a bitcoin. A keleti suttyó külföldi sikertörténete, arrogáns, lekezelő stílusával, igazi proli beképzelt magamutogatásával- János írta, hogy ugyan ez volt a dotcom lufi kidurranása előtt is, mikor még a csapból is ez folyt. Forma1-ben is a crypto.com a fő szponzor, de a bybit is ott díszeleg a mercin. Az FTX már eltűnt. Tomibá nagy példaképe a micro strategy-s saylor, aki még roadshowt is szervezett, hogy gyűjtse a piramisához a befektetőket. Semmi mást nem ígért, csak hogy rohadtul gazdaggá teszlek benneteket. Most a cég EPS-e - 116, a részvény ára meg 173.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen