Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hát én 20 évet éltem Magyarországon, amikor itt voltak az oroszok, kb 15-re emlékszem is. Nem kívánom senkinek. Nagyon remélem sosem kerül rá sor újra. Aki még nem próbálta, annak nem javaslom. De persze tudom vannak szado-mazo hívők.
Nem vagyok puha. Csak tudod van 2 gyonyoru szep gyerekem. Ne legyen semmilyen haboru. Kepzeld a lanyom, tehetseg gondozoba jar. Egy kis zseni. Dobbenet , milyen esze, memoriaja, es logikaja van.:). De ez se ide tartozik. Reg beszeltunk Csorgess majd.
Itt most mas lesz. Kelet nem finaszirozza tovabb a nyugatot. Es ezt mar ok is tudjak. Ezert megy a toke es az iranyitas mar Szingapurba, de ez egy masik mese. Elb.sztak Putyinnal, a dolgot. Mert ugye kihagytak a szamitasbol, hogy Putyin ismeri oket, . Hisz mar 1999 ben talalkozott veluk. Mikor jovahagytak hogy Jelcin utodja legyen. Csak aztan Putyin elarulta a megallapodast,es onjaro lett. Ujra nagyá akarta tenni az orosz nepet,es birodalmat. Vagy valami ilyesmi vizioi vannak. Ezert lett tolva N.valnij utodkent, elotte meg Hodo.....j, de nem volt tarsadalmi tamogatasuk. Csak a neoliberalis sajtoban. 😀De az oroszoknal putyin meg mindig 76%os nepszeruseggel bir. 76%!!!! Uristen. Egy haboru,es gazdasagi visszaeses, es eletszinvonal csokkenes utan. Volt neki par eve 90% felett is. Es ezek nyugati közvélemény kutatasok, nem orosz.Meg van sok testore is, nem ok nelkul. Nagyon sok merenylet volt mar ellene. De ez ugyse erdekel senkit. Es nem is akarom publikba. Majd telefonon ha raérunk.:)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen